Layan Drama TV3 Cucu Tauke Beras - Mia Liana

Sunday, April 23, 2017

# Entertainment Matters

Layan Drama TV3 Cucu Tauke Beras

Sekarang ni Mia  tengah layan drama TV3 yang hot tu.. Cucu Tauke Beras. Entah macam mana boleh tertengok episod kedua di depan tv.. lantas teruskan tengok dari episod 1 di tonton.

Al-kisahnya.. Mia susah nak ikuti apa-apa drama bersiri kat depan tv sebab selalu rongak atau tertinggal episod.

Sejak dah jadi vip tonton.my tahun lepas, senanglah Mia nak tengok apa-apa cerita movie atau drama secara online kat tonton.

tengok guna aplikasi mobile tonton.my

Boleh tahan juga bestnya tengok drama ni walaupun kadang macam meluat tengok watak Irsya yang ngada-ngada. Nasib comel lakonan dia.

Teruskan tengok sampai habis.. tak sabar nak tahu ending nya..

**bedtime story sebelum tidur...

13 comments:

  1. assalamualaikum mia...aah mmg betul tu kekdang geram juga dgn watak Irsya tu...tapi seronok pula..

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... tu la mama... gedik sakan..

      Delete
    2. betul tu mia...gedik tapi lawak jer...

      Delete
  2. Citer ni best tapi tajuk dia tak boleh nak tahan gelak. makin pelik2 pulak tajuk yg keluar kat TV3 ni. kakahaha. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Btw, BW here dan follow sini ye sis๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    fazroliqbal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah... memang pelik-pelik je tajuk drama sekarang ni..

      Delete
  3. belum tgk lg drama ni, nk download siap siap nt hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan download pastu cepat-cepat tengok...

      Delete
  4. cerita nih bestt kak mia. uyul tgk rasa nak puk je ayah dia tuh. kemahin da bankrup pn bongkak lagi.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu namanya sombong bongkak... tak reti malu.. hihihi

      Delete
  5. amboii..sempat lagi kan..kita dah lama tak layan drama.
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena sempatkan juga... hihihi... happy je..

      Delete