image Last Day Praktikal Di Unit ICT - Mia Liana

Thursday, 10 February 2022

# Work Matters

Last Day Praktikal Di Unit ICT

Tak sangka. Sekejap betul masa berlalu dah masuk bulan Februari 2022. Hari ini last day Mukhlis, pelajar praktikal menjalani latihan industri di Unit ICT. Dia dari Politeknik Ungku Omar, Perak. Banyak yang dia dapat belajar kat sini. Macam-macam tentang pengurusan ICT, sistem, mutimedia dan teknikal. Banyak membantu urusan kerja staf di Unit ICT ini.

Lama juga praktikal di sini sejak 26 September 2021. Sebagai penyelia dia, Mia nampak potensi cerah untuk Mukhlis bekerja di bidang ICT.  Jenis rajin dan bersungguh bila buat kerja. Semoga berjaya.


** kisah pejabat hari ini....


10 comments:

  1. Semoga Mukhlis berjaya dalam kerjaya lepas ni

    ReplyDelete
  2. tumpang tanya ..kak mia garang tak sebagai penyelia tu... hehhehehhhe gurau gurau je

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. moga mukhlis berjaya mendapat pekerjaan yang sesuai dengan dia nanti.

    ReplyDelete
  4. Lama tak nampak Mia update, bizi yaa Mia..
    Moga Mia sihat-sihat aja dan semuanya baik-baik aja buat MIa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... mia sihat. cuma tak dan nak update blog. busy sangat dengan kerja.. biasalah akhir dan awal tahun... ni akan cuba sedaya update blog yang termampu. rindu sis lin...

      Delete
  5. bersungguh dan tak sambil lewa...itu yg kita cari

    ada yang buat asal boleh, asal selesai kerja kira dah ok.

    ReplyDelete