Beli Jun Gong Detox Patch Jenis Green Dan Ginseng

Sebelum ini Mia ada cerita di SINI yang Mia beli dan guna Jun Gong Detox Patch jenis Gold.


Dah lama guna produk tampal kaki ini bila rasa nak detoks melalui kaki. Ada la... dalam dua tiga bulan macam itu, Mia akan tampal detox patch di tapak kaki dalam 7 hari straight.


Kali ini, Mia beli jenis lain pula di Shopee. Ginseng dan Green. Ada fungsinya tersendiri.Gold : Membantu pengaliran darah, Meningkatkan metabolisma, Mempercepatkan pemprosesan lemak & menukarkan kepada tenaga, Mengawal pembentukan sel lemak, Menghalang lemak dari diserap oleh badan, Membakar lemak tubuh yang bertoksin.


Green : Untuk melenakan tidur malam sambil membuang segala toksin dalam badan, Mengurangkan sinaran yang bahaya di dalam badan, Sangat sesuai untuk mereka yang selalu mengadap kumputer dan peralatan elektronik.


Ginseng : Meningkatkan daya ketahanan mental dan fizikal, Meninggikan tenaga, kecergasan dan ketahanan tubuh, Menguatkan sistem keimunan tubuh, Menstabilkan fisiologi badan, Melambatkan proses penuaan, Mengatasi masalah keletihan dan menjadikan tubuh lebih bertenaga. Bagus pakai foot patch ini. Berkesan untuk Mia sekeluarga.


** jaga kesihatan badan...


Post a Comment

2 Comments

  1. Aini kene beli camni.. memang bagus la buang segala toksin dalam badan kita kan..
    Btw, Aini ada tag Mia dalam GA ni.. nanti join ya..hehe
    https://ainihalim85.blogspot.com/2023/02/la-gourmet-hydration-bottle-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. rasanya benda ni dah ada viral dulu kan tapi tak pernah cuba pun beli

    ReplyDelete