Iklan Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan

Saturday, November 23, 2013

Iklan Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan


Iklan Jawatan Kosong Pengawal Keselamatan

DIKEHENDAKI SEGERA !!!

Kami merupakan sebuah syarikat kawalan keselamatan yang sedang berkembang dan membangun dan mementingkan mutu perkhidmatan yang diberikan di samping menjaga kebajikan pekerja-pekerja dengan skim gaji baru yang sangat memuaskan. Dalam merealisasikan misi dan visi syarikat untuk menjadi yang terbaik di dalam Industri Kawalan Keselamatan, pihak syarikat ingin menawarkan kepada individu-individu yang berkelayakan untuk memohon jawatan sebagai :-


PEGAWAI RONDA

PEMANDU

PENGAWAL KESELAMATAN
( SECURITY GUARD )

Syarat-Syarat pemohon :
  • Warganegara Malaysia.
  • Lelaki/Wanita berumur 18 – 55 tahun.
  • Sihat tubuh badan dan kemas.
  • Berkelulusan sekurang-kurangnya PMR/SRP atau yang setaraf.
  • Bebas dari penagihan dadah, alkohol dan tiada rekod jenayah.
  • Boleh bertutur dan menulis dalam bahasa Malaysia.
  • Boleh bertutur dan menulis dalam bahasa Inggeris adalah satu kelebihan.
  • Bekas Polis/Angkatan tentera adalah diutamakan.
  • Gambar ukuran passport 2 keping dan 2 keping gambar kecil ( 2 x 2 cm)

Kami Menawarkan :
  • Gaji Kasar RM 1,400.00 hingga RM 1,700.00 sebulan
  • Caruman KWSP dan Perkeso mengikut akta yang ditetapkan.
  • Bekerja sebulan penuh
  • Peluang kenaikan pangkat berdasarkan prestasi kerja

Berminat, sila datang atau hubungi kami di alamat berikut :-

ANIRASS GAYA SECURITY SERVICES SDN. BHD.
JOHOR BAHRU
No. 24-A, Jalan Susur Idaman
Taman Nusa Idaman, 79100 Nusajaya,
Johor Darul Ta’zim


Pejabat :  07-5319100

En. Muhammad Sahudina : 019-794 0449
En. Mohamad Nazri  : 013-779 8000




37 comments:

  1. sape yang mencari kerja tu boleh la apply...salam pagi sabtu kak mia

    ReplyDelete
  2. yang pasti tiada penipuan identiti...

    ReplyDelete
  3. security guard jadi hot job skrg ni....hehe

    ReplyDelete
  4. morning kak mia... ;) kak mia kt jb kn ade expo buku tuhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh ye ke TB... tapi tengah hujan ni, rasa malas pula nak kuar...

      Delete
  5. siapa yg minat dlm bidang keselamatan atau mereka yg tidak berpendidikkan yg masih tercari cari pekerjaan boleh mohon , kalau langsung tak ada duit 1400 - 1700 sebulan mungkin sudah berbaloi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... betul tu. peluang dah ada di depan mata.

      Delete
  6. semoga hanya rakyat Malaysia sahaja yang dapat pekerjaan tersebut bukannya orang luar...

    ReplyDelete
  7. skunk kene lebih berhati2 dalam pemilihan pekerja..Trutamanye pngawal kslmatan ne.takut kisah hitam berulang kembali..

    ReplyDelete
  8. wow bagus tu, sapa yg brminat boleh la apply..:)

    ReplyDelete
  9. alaaa...kat johor...kalau area KL tadi dh suruh abg sally g... :)

    ReplyDelete
  10. Mestilah di double check backgroundnya sebelum diterima.

    ReplyDelete
  11. Johor tue... Macam best je.. Xsangka gaji pengawal keselamatan agak tinggi juga...

    ReplyDelete
  12. Mudah2an dpt menyampaikan kpd yg layak & memerlukan pekerjaan..

    ReplyDelete
  13. Wah seronoknya kerja pengawal keselamatan sekarang. Kelayakkan cuma 3M, boleh membaca, menulis dan minat. Yang penting Tiada rekod jenayah.

    ReplyDelete
  14. sy kehilangan sijil sekolah...boleh mohon ker...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah mohon... mana tahu boleh dapat...

      Delete
    2. kerje pengawal bersenjata atau pengawal biasa area bangi atau selangor takder ker?...

      Delete
  15. sy anggota wataniah bertugas sabtu dn ahad sahaja...jd sy ingin berkerja isnin-jumaat..blh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email : Jaronah2175@yahoo.com
      Ada kekosongan kerja

      Delete
  16. Salam Puan masih ada kekosongan lagi sebagai Pengawal Keselamatan di area Gelang Patah dan Bukit INdah

    ReplyDelete
  17. Salam Semua,
    Tlg Jgn hubungi number 019-794 0449 kerana tiada hubungan dgn syarikat security. Tq

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.