Sibuk Main Belon

Friday, November 15, 2013

Sibuk Main Belon


Aktiviti Sofea di rumah minggu.... sibuk main belon. Sebenarnya dah sebulan Sofea minta belon. Baru minggu lepas terlaksana hajatnya.

Suka dia kalau main belon ini. Mia dan Suami Mia pun kena layan main dengan dia juga. Main baling-baling. Ada 4 belon... tapi tinggal 2 saja sekarang ni. Lagi 2 dah selamat meletup.

wajib ada pink.... (^_^)

50 comments:

  1. seronoknya sofea main belon..slmt mlm kak mia :)

    ReplyDelete
  2. ika suka letak air dlm belon tu..sejuk je, bwk smpai time tidor..hehe dulu-2 la sekarang dh tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiii kalau sofea main yang tu.. boleh basah satu rumah ni...

      Delete
  3. Baiknya anak sis Mia, minta belon je. Bebudak sekarang kan, dahsyat2 permintaannya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni tengah musim dia main belon... esok lusa tak tahu dia nak apa pula... tapi ikutkan aje... asalkan dia happy.

      Delete
  4. Replies
    1. uikkk... ni mesti ada tragedi yang berlaku di sebalik belon, kan..

      Delete
    2. tragedi hitam...kohkohkoh...padahal memang takut kat belon dari kecik lagi...hahaa

      Delete
  5. Replies
    1. kak mia dengan sofea... we are pink lovers... hehehe

      Delete
  6. kalau main ramai-ramai mesti bestkan....

    ReplyDelete
  7. ewahhh main belon plak dia... leeza suka main belon mcm main bola tampar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan leeza... main tampar2 pun best juga..

      Delete
  8. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh..belon pink dengan belon biru....suka kler pink...hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim.. sofea yang suka sangat pink...

      Delete
  9. pink purple my fav colour. hehe. kalau dapat belon, mesti nak dicucuk2nye. gatal tangan :P

    Jom tengok PROMOSI bantal Minions comel :D

    ReplyDelete
  10. gerun sekejap bila kak mia cakap selamat meletup..

    fobia belon! haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang selamat.... dengan kak mia pun terkejut sekali....

      Delete
    2. hahaha.. kalau sy ada kat situ terus menangis meraung agaknya.

      Delete
  11. http://ll.my/jalan2 HAPPY FAMILY . SALAM KAK MIA

    ReplyDelete
  12. hehe...suka tgk belon yg wrna warni ...tp tkut nak men sebb meletup dkt muka

    ReplyDelete
  13. hahaa.. main belon dgn anak mmg seronok.. mcm party.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak baru seorang.... bila main kecoh satu rumah....

      Delete
  14. dulu kecik2 suka sgt ngn belon. sekarang, takut. takut kalau belon pecah tetiba :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. part tu memang patut takut.. sebab terkejut... huhuhu

      Delete
  15. Saya suka main belon time saya kecil dahulu.. Btw salam perkenalan-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... minat yang sama la ni.... salam kenal juga..

      Delete
  16. Sya pun sama..tkut dgn belon..huhu..tambah yg besar2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. part meletup tu.. yang buat terkejut tu.... hehehe

      Delete
  17. hehehe..mesti dia puas dapat main belon kan kak

    ReplyDelete
  18. Sama ler dengan anak cr...asyik main belon jer...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.