Tahniah Buat 6 Pemenang Bertuah Ini

Friday, November 15, 2013

Tahniah Buat 6 Pemenang Bertuah Ini


Kelmarin Mia ada buat segmen Nak URL Blog #2... Pada segmen kali ini Mia nak pilih 6 pemenang sahaja. Buat masa ini Mia agak sibuk sedikit dan belum selesai lagi blogwalking ke semua blog peserta segmen.  

Sila rujuk nombor peserta yang ada dalam senarai cabutan bertuah random.org di SINI dan pemenangnya ialah....








Tahniah kepada semua pemenang di atas. Para pemenang dikehendaki memilih satu entri terbaik dari blog masing-masing (entri penulisan sendiri dan bukan yang copy paste) untuk di review dan dikongsikan bersama pengunjung blog ini. Sila hantar URL entri terbaik di dalam ruangan komen entri ini.

Kepada yang tidak berjaya usah putus asa. Cuba lagi di masa hadapan.

bulan lepas dapat topup.. bulan ni dapat review... bulan depan... ehem.. ehem..

85 comments:

  1. Tahniah :D
    Jemputlah join :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html

    ReplyDelete
  2. Eh alhamdulillah. Tak sangka terpilih. Aina no. 10
    thank you sis Mia :D

    ReplyDelete
  3. TQ kak.. :)

    http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/10/seakan-tak-percaya-terlihat-kelibat.html

    Entry misteri saya kak. :)

    ReplyDelete
  4. Sis Mia, aina pilih ini entry terbaik http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/sedang-mencari-barang-utk-kenang.html boleh tak ?

    ReplyDelete
  5. Tahniah bt mereka . Salam singgah petang sambil membaca!

    ReplyDelete
  6. ha ha ha...sah sah mak buyung ni terlepas dan tak perasan kak mia... soweeee...and tahniah kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  7. thniah pada semua winner..

    *huuu yaya xsempt pon nak join..*

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...tahniah kepada semua pemenang.. amin.
    Moga kak mia kita menghimpunkan semua blogger di sini agar terbina ukhuwah dan bertukar3 pandangan k.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mselim... begitulah hendaknya. tq ya..

      Delete
  9. Tahniah kepada yang menang . Bukan rezeki bukan disini (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. lain kali boleh cuba lagi ya wanie..

      Delete
  10. wah bestnya menang. jom jenguk blog saya http://ogyrozyani.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ehhh...mcm tak caye jae blog cik bertuah...

    http://azlyiejah.blogspot.com/2011/11/kalaulah-kentut-berbau-wangi.html

    ReplyDelete
  12. alaaa. yg kena 29, lia 28 :3 ahahah.. tahniah btw !

    ReplyDelete
  13. as salam mia....tak berjaya.....huhhuhu..tahniah utk diri sendiri sbb wpun tak menang tapi masuk dlm senarai pendek....

    ReplyDelete
  14. tahniah....macam mana kita boleh terlepas nie....hihi..

    ReplyDelete
  15. tqsm kak mia.. alhamdulillah.. terpilih pulak kali ni..
    tahniah pd pemenang yg lain jugak! ^__^

    my entry : http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/09/30-september-setahun-lagi.html

    ReplyDelete
  16. takde rezeki kali ni.. Anyway, tahniah buat semua pemenang! ^^,
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.