Wordless Wednesday 62

Wednesday, November 27, 2013

Wordless Wednesday 62

Dah Beli Power Bank Samsung.


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

30 comments:

  1. Nk crik jgk powerbank ni..ga x join lg ni..krg2 leh join ni :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. RM 250... original samsung. Kak mia beli kat kedai authorised dealer samsung.

      Delete
  3. Wah wah...bestnyer...Lepas ni tak risau la nak travel kemana-mana sambil update blog...hihiii

    x0x0 ^___^

    ReplyDelete
  4. Selalu dengar powerbank2 tapi tak tahu apa dia..Lepas tu saya try google baru tahu apa dia..hehe. Mudah untuk dibawah kemana-mana.

    ReplyDelete
  5. Bagus Power Bank Samsung ini. Nak cuba beli juga satu. boleh guna bila perlu.

    ReplyDelete
  6. pasni tak ada masalah bateri habis la kak :)

    ReplyDelete
  7. almost sume yg pakai smart phone kat opis cni ada power bank..:)

    ReplyDelete
  8. Eraz pun nak beli, tapi tak beli beli je lagi.. Hehe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.