image Wordless Wednesday 62 - Mia Liana

Wednesday, November 27, 2013

# Entertainment Matters # Wordless Wednesday

Wordless Wednesday 62

Dah Beli Power Bank Samsung.


Jemput join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

30 comments:

  1. Nk crik jgk powerbank ni..ga x join lg ni..krg2 leh join ni :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. RM 250... original samsung. Kak mia beli kat kedai authorised dealer samsung.

      Delete
  3. Wah wah...bestnyer...Lepas ni tak risau la nak travel kemana-mana sambil update blog...hihiii

    x0x0 ^___^

    ReplyDelete
  4. Selalu dengar powerbank2 tapi tak tahu apa dia..Lepas tu saya try google baru tahu apa dia..hehe. Mudah untuk dibawah kemana-mana.

    ReplyDelete
  5. Bagus Power Bank Samsung ini. Nak cuba beli juga satu. boleh guna bila perlu.

    ReplyDelete
  6. pasni tak ada masalah bateri habis la kak :)

    ReplyDelete
  7. almost sume yg pakai smart phone kat opis cni ada power bank..:)

    ReplyDelete
  8. Eraz pun nak beli, tapi tak beli beli je lagi.. Hehe..

    ReplyDelete