Blogwalking Time 10.1.2014

Friday, January 10, 2014

Blogwalking Time 10.1.2014


Diakui masa untuk blogwalking amat terhad bagi Mia. Memang Mia ada blogwalking setiap hari tetapi tidaklah banyak mana. Mana yang sempat saja.

Pagi tadi Mia pun dah mulakan sesi blogwalking besar-besaran sambil baca dan komen entri blog. Banyak juga yang ada dalam senarai. Cuba buat seberapa banyak mungkin blog yang boleh diterjah. Chaiyukkk...

Suka lihat perkembangan rakan-rakan blogger. Perkongsian pengalaman dan ada juga perkara baru yang Mia ketahui hari ini. Tentang klasifikasi plastik dan sejarah perkataan melayu. Memang minat membaca. Membaca itu jambatan ilmu.

Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi support Mia dengan berkunjung ke blog ini.

sesi mesrakan diri dengan blog rakan blogger....

76 comments:

  1. Sama² kak.Thanks jugak sudi singgah ke blog.Sambil² blogwalking boleh amalkan amalan membaca di samping tambah ilmu dengan membaca info yang berguna dalam entry.Kalau ada masa memang rajinlah membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. betul tu fizah... memang best berblogwalking ni.. happy je...

      Delete
  2. Jom sama2 bw kak :)

    http://lasenoritalala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hari cuti mmg ssuai untuk blogwalking besar-besaran,
    kak mia buat marathon ler harini jawabnyer.
    hehe..
    slamat singgah :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. jom kak sukma.... jalan sambil berlari ni... hehehe bw...

      Delete
  5. Assalamualaikum kak mia. selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  6. sy pun baru nk bw ni... mmg pagi je smpat ngadap lappy... lepas jam 11 smpai esok pagi la plak bru ngdap lappy balik...

    ReplyDelete
  7. terima kasih juga sis sudi singgah ke blog kita hihi

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat, terima kasih krn sudi singgah di Relaks Minda :)

    ReplyDelete
  9. Hii btol2.. klw free tu ada la masa utk BW. kadang klw busy bkn sj BW tak sempat nak update entri baru pun tak sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe hannis... kalau ada masa... balun habis bw ni... hehehe

      Delete
  10. sama2 sis..tq sudi berkunjung kt blog sy yg xseberapa tu =)
    semoga trus success

    ReplyDelete
  11. akak pun selalu ada masalah nak bw ni. masa tak cukup. last last akak letak semua blog yg rajin singgah dan komen bloglist, selesai separuh masalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan kak... mana yang sempat aje la...

      Delete
  12. jom join..
    http://suanazhar.blogspot.com/2014/01/giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  13. salam jumaat..klu free jemput singgah :)

    http://sfaezah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. jom blogwalking.. terima kasih berkunjung di blog aiza.. :D

    ReplyDelete
  15. salam Jumaat kak Mia, tenkiu yer kak, sbb sudi follow blog sye tuh. :).. dah lama follow akk pun.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam cik tieka... tu la baru i nak follow... segannya kak mia...

      Delete
  16. olololo...akak cuti ek hari ni! lupa... :)

    ReplyDelete
  17. hehehe...btul tu...mmg masa agak kurang utk BW...tapi klu xBW xlengkap pula rasa hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rietta.. rasa macam tak best.. je kan..

      Delete
  18. Dah lama tak blogwalking secara serius..

    ReplyDelete
  19. saya pun sdg berblogwalking ni..terjah blog kawan2 blogger yang join segmen mak dara..hehe..

    ReplyDelete
  20. selamat ber blogwalking. mudahan eratkan lagi hubungan sirratulrahim.

    ReplyDelete
  21. salam jumaat dan selamat blogwalking mia...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. Sambil blogwalking sambil tambah ilmu kan Kak Mia :)

    ReplyDelete
  23. Thanks sis.. done follow juga.. from the segment,
    http://cekelatmanih.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    (carik entry segment tak terjumpa, jadik leave comment disini) xpe kan.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  24. Klasifikasi plastik tu saya tau entri siapa, Relaks Minda kan. Dah baca dah sebelum ni.

    ReplyDelete
  25. time cuti lah best sikit nak blogwalking. ada masa lebih sikit. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.