image Wordless Wednesday 81 - Mia Liana

Wednesday, 22 January 2014

29 comments:

  1. rajinnya...yg berbulu kt bwah tu nk tlong jdi mop ke..

    ReplyDelete
  2. sebelah sofea tu pun sibuk nak tolong ke?

    ReplyDelete
  3. Ahaahahahaha sofea lawak betul lah hiihihihi.
    Bagus :D
    Kkecik dah pegang batang mop huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe...syok tau biler time mengemop boleh bebel kat kucing :)

    ReplyDelete
  5. assalammualaikum.. BW.. n sampai sini terus polow..(polower # 10798).. rindu suasana mcm nie.. rindu nya kat my CAT-CAT...
    salam kenal dari saya

    http://kuazue.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Alololo.... si comel meow pun nak tolong mop jgk... ataupun nak interprem je? hehe ^__^
    Salam kenal... Sama plak nama anak..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia. rajinnya sofia. meow pun sibuk nak tolong ye (",)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...hehehee ada yg mengacaunya yer...die ingat sofea nak main2 tu ...;)

    ReplyDelete
  9. rajinnye..siap ade peneman nan comey amatt tuuu!!

    ReplyDelete
  10. ehh...ehhh...ada peneman mengemop la kat sebelah tu

    ReplyDelete
  11. Dah lama i x #WW..seronok tgk kengkawan maintain.. =)

    ReplyDelete
  12. rajinnya, kecik2 dah pegang batang mop..hehe, ringan cket kje ibu, anak2 dk tolong^^

    ReplyDelete
  13. rajin anak dara ni...semuga kekal rajin sampai bila2..hhee

    ReplyDelete
  14. datang waktu dia nak bermain, kaki kita pun boleh jadi mangsa gigitan manja dia.. ;)

    ReplyDelete
  15. yg tgh baring tuh pon nk nolong ke hehehe

    ReplyDelete
  16. si meow pun sama nak tolong ker tu? hihi

    ReplyDelete
  17. dah ade ciri2 menantu pilihan mentua mia. heheheh

    ReplyDelete
  18. kayu pemegang tu lagi tinggi, camane tu? hihihi

    ReplyDelete
  19. Hehee.. kucen tu nak kena mob sekali ni nanti.. :D :D

    ReplyDelete