image Renew Domain Mialiana.com 2014 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 21 January 2014

# Blog Matters

Renew Domain Mialiana.com 2014


Minggu lepas Mia dah renew domain mialiana.com untuk tahun 2014 awal-awal lagi. Tak suka buat pembayaran last minute. Takut ada masalah. Sayang sangat kat nama domain ini.

Alhamdulillah... urusan pembayaran USD10 telah selesai dan domain ini boleh digunakan untuk setahun lagi. Yeay....
nasib ada reminder ke emel.. sebulan sebelum tarikh domain luput.....

25 comments:

  1. errr... fyna tak check pula bila fyna kena renew.

    ReplyDelete
  2. wah..bagus kak mia
    aah kan takut kang klo terlambat byr ada masalah kat blog
    pernah gak dgr rintihan mereka terlambat byr
    apa pun mmg berbaloi ada domain sendiri
    all d bez buat kak mia
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
  3. wah wah wah kak miaaa piwittt heheheehh :D

    ReplyDelete
  4. www.erazfadli.com belum tiba masanya.. :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah guna domain nie lagi....how to register? dan apa kelebihannya?

    ReplyDelete
  6. Belum buat lagi untuk tahun ni..nasib baca entry ni.kalau x mesti last minit bayar nanti

    ReplyDelete
  7. Buat awal-awal takda masalah yg menanti. hehe

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia..bagus bila dah buat...

    ReplyDelete