Protege Mialiana.com Ke 3 dan Ke 4

Friday, January 3, 2014

Protege Mialiana.com Ke 3 dan Ke 4

Tibalah masanya untuk Mia maklumkan pengambilan Protege ke 3 dan ke 4 untuk tahun 2014 ini. Bakal menerima didikan secara komprehensif daripada Mia.

Jeng... Jeng... Jeng....


Global Alexa Traffic : 202,576
Traffic Rank in MY : 1,221
Sumber : SINI



Global Alexa Traffic : 341,630
Traffic Rank in MY : 2,238
Sumber : SINI

Tahniah diucapkan kepada kedua-dua blogger di atas yang telah berjaya menambat hati Mia. Mia tidaklah pandai sangat dalam dunia blogging ini, tetapi hanya mengajar berdasarkan pengalaman dan pengetahuan yang Mia ada.

Diharapkan agar kedua-dua protege ini akan dapat berikan komitmen semasa didikan mentor oleh Mia. Mia cuma mendidik.. terpulang pada mereka nak corakkannya macam mana nanti... Debar-debar juga ni..

mood suka mengajar... (^_^)

73 comments:

  1. Wah Tahniah kepada kedua-dua blogger bertuah tu....

    ReplyDelete
  2. waaa tahniah kepada sally jadi protege kak mia. kinah jauh lagi huhu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat kedua-2 blogger tersebut ;)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...hehehe...semoga kak mia tak serik dgn sally...hihihi...sally akan menghantui kak mia...huahua~

    thanks kak!! much love utk akak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya sally... sally pun rajin update dan blogwalking ke sana sini... teruskan usaha..

      Delete
  5. Tahniah pada kak mia dan kedua-dua protege baru ini ye..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, Terima kasih Kak Mia..saya akan cuba buat yang terbaik ya kak. :)
    Terharu pulak saya

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada kedua blogger yang menjadi protege Kak Mia...jangan sia-siakan peluang ini...

    ReplyDelete
  8. Tahniah for both of them :) mcm mn nak terpilih jd protege kak mia ya? Nak juga PG jd protege kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak faktor yang mempengaruhi... sukar juga nak buat keputusan..

      Delete
  9. Tahniah and good luck sally & Ainim!!!

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka..
    jangan sia2 kan peluang yang ade...

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat jadi protege Kak Mia..Congrats untuk mereka :)

    ReplyDelete
  12. bestnya.. nak jugak. hehe. tahniah kepada sally dan ainim

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia..tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...kak mia.

    mselim3 baru aje nak berguru dengan mialiana.com hajat x kesampaian nie.. hehehe..pape tahniah kepada protege yang terpilih..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni kena rajin pikat kak mia.... hehehe..

      Delete
  15. baru je singgah ke blog ainim rashihah.. ada entri betapa eksaitednya beliau jadi protege kak.. hehehe

    ReplyDelete
  16. tahniahhh both of you. tahniah jugak untuk kak mia hihi

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada semua.. semoga terus berjaya.. aamiin.

    ReplyDelete
  18. tahniah Sally.. tahniah jugak buat blogger Ainim.. :D
    lepas ni boleh lah jadi blogger hebat seperti kak mia jugak. All the best utk mentor dan protege nya. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah sifoo... ;-) ,bertambah anak murid akak.. syanggap akak sifoo, banyak benda sy belajar dari akak alhamdulilah.. terima kasih..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.