Ranking Alexa 26.1.2014

Sunday, January 26, 2014

Ranking Alexa 26.1.2014

Syukur sangat.. leganya bila tengok prestasi ranking Alexa blog ini meningkat. Sekurang-kurangnya Mia dah cuba sedaya-upaya dengan pelbagai cara yang konsisten. Mungkin selepas ini tak pasti mampu ke tidak untuk maintain ranking yang dianggap agak mustahil bagi Mia. Pencapaian terbaik blog ini setakat ini.


Alexa Traffic Rank : 42,775
Traffic Rank in MY : 171

Sumber : SINI

Laporan sebelum ini di SINI.

Juga tidak lupa pada pengunjung yang sentiasa support blog ini... (^_^) Terima kasih juga kepada protege-protege Mia yang sentiasa berikan dorongan kuat untuk Mia. 

berbaloi rasanya usaha keras hampir sebulan ni...

37 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih syira... bakal ke sana nanti...

      Delete
  2. Tahniah kak mia, moga makin menaik ranking :DD

    ReplyDelete
  3. perghhh...171 dah ranking malaysia...rajin update..bestnyer...yg penting jangan tinggal walau seminggu...tahniah!

    ReplyDelete
  4. Terbaik.. :)

    http://pemudattbc.blogspot.com/2014/01/syria-penduduk-di-al-raqqah-syria.html

    #pray4syria

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...kak mia,

    tahnia k... kak mia , Jangan lupa mselim3 di sini.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Mia..akak memang layak utk berada di kedudukan sekarang

    ReplyDelete
  7. wow kak mia terbaikla..tabik kat kat kak mia blh capai rangking mcm tu

    ReplyDelete
  8. Makin maju Kak MIa. Rasa macam tak lama lagi boleh merasa 2 angka pulak :D

    ReplyDelete
  9. tahniah..hebat nyee kak miaa.salute la kak mia ;)

    ReplyDelete
  10. wah alhamdulillah. tahniah kak mia :) semoaga saya pun begitu hihi

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia..tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.