Shopping Di SOGO Kuala Lumpur 3

Wednesday, January 8, 2014

Shopping Di SOGO Kuala Lumpur 3

Semalam petang, Mia dan Lela pergi SOGO Kuala Lumpur untuk beli pakaian dan kasut. Misi shopping Mia nak beli baju kemeja dan kasut.

Jom....

Pakaian lelaki Ambrosetti

Ruang legar yang tengah sale

Selepas puas belek punya belek, inilah hasilnya...

Sehelai RM 39.00

Sepasang RM 49.90

Mia beli yang perlu sahaja. Yang lain jeling-jeling mata tapi tak beli pun. Lela shopping baju, seluar jeans dan kasut.

Sukanya misi shopping selesai dalam tempoh 2 jam. Leganya dapat jumpa yang dicari.

pergi ke SOGO dan balik ke Seri Pacific Hotel dengan menaiki LRT... cepatnya sampai... (^_^)

44 comments:

  1. Bestnya shopping ;D
    Kasut tu cantik kak Mia ^_^

    ReplyDelete
  2. Shopping bila ada sale dan dapat semua yang dimahukan..wow..memang berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  3. memang best shopping time sale2 mcm ni.. ^^

    ReplyDelete
  4. sampai skrg, sogo pilihan utama zam shopping

    ReplyDelete
  5. next week ade members day sogo. berbaloi beli

    ReplyDelete
  6. Kalau pergi sogo on weekend memang sesak..seronoknya akak shopping tak ramai orang pun kan..boleh shopping dgn senang hati..kene budget2 jugak kan :)

    ReplyDelete
  7. seronok dia berjalan ek...akhirnya dapat jugak baju utk cik abg ek :D

    ReplyDelete
  8. Ofic dgn Sogo tu jln kaki jer tp terrrrsangat malas nak ke sana... suka kalau shopping bawak wife teman sbg advisor... tak pndai nak memilih... hahaha...

    ReplyDelete
  9. lama jugak tak pi sogo...sbb kat situ sllu ada sale..

    ReplyDelete
  10. lama tak g sogo sbb biasa sesak aje kat situ... huhu

    ReplyDelete
  11. wahhh.. syok bershoppinggg ye kak.. :-)

    ReplyDelete
  12. Pernah shopping baju untuk Zara kat sini..

    ReplyDelete
  13. dok KL kena guna LRT kalau nak selesa dan elak jammed

    ReplyDelete
  14. tengok kak mia ni kalau ke KL mmg tak sah kalau tak ke Sogo.. hehe

    ReplyDelete
  15. Sama la kasut kita, Kak Mia. *High 5*. Haha. Warna pun sama. Saya beli pada tahun 2013. Mula-mula nak warna orange tapi takde. Suka pakai kasut tu sebab selesa sangat! :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.