Citarasa Masakan Melayu Kampung Di Taman Perling Johor Bahru

Saturday, February 1, 2014

Citarasa Masakan Melayu Kampung Di Taman Perling Johor Bahru

Wahhh... macam best je kan.. Tajuk tu yang tahan. Citarasa masakan melayu kampung. Memang sejak dari masa bercinta sehinggalah kawin dan sampailah dah ada Sofea, inilah tempat makan kegemaran Suami Mia. Warung Tok Wan memang masakannya ala-ala kampung. Memang sedap.



Selalu makan nasi ayam. Tapi petang ini, Mia makan nasi goreng kampung dan Suami Mia makan mee goreng.

Lokasi di Taman Perling Johor Bahru berdekatan dengan Perling Mall.

sweet... dating berdua...

27 comments:

  1. cedap2....nak sikit..hehe..suwitt datingg ye =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... dating jap hihihihi... takleh kasi arrr... dah habis licin...

      Delete
  2. Tok Wan punya masakan kampung memang sedap.....

    ReplyDelete
  3. Kak mia , kita suke mee rebus special dkt deret2 kedai tuh. Sedapppp.. Dengan nasi lemak dia.hehhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp... haah... yang tu pun sedap juga... banyak kedai makan kat sini.... berderet2...

      Delete
  4. wow..dating.. :-)
    ni mesti tempat selalu dating semenjak sblm kawin lagi kan kak...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... dating lepas balik kerja... makan kat sini... teringat kenangan dulu...

      Delete
  5. Klu saya ke JB boleh singgah ni.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  6. Lidah IM pun masih pilih masakan melayu kampung. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Kak Mia....Diana pun suka dengan masakan kampung ni...nasi goreng kampung memang terbaik..

    ReplyDelete
  8. dah lama sangat tak ke taman perling ni..kalau singgah boleh le try makan kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje nanti, fizah.. bila nak singgah sini, roger2 ya...

      Delete
  9. assalamualaikum mia...x pernah cuba lg ...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

November 2014 Top Supporters