Cubaan Yang Tidak Berjaya

Thursday, February 20, 2014

Cubaan Yang Tidak Berjaya


Tadi petang balik kerja singgah Giant dulu untuk beli barang sedikit. Sebelum balik, sempat pula singgah kat booth yang ada game ini.



Ala-ala cuba saja. Suami Mia yang cuba buat. Cuma 5 kali saja = RM 5. Satu pun tidak berjaya. Tidak mengapa.....

sebelum ini pernah berjaya... ada kat entri SINI...

30 comments:

  1. Pernah try main benda ni kat jusco tmn u.. Tak berjaya.. :D frust lah jgk.. haha

    ReplyDelete
  2. geram je kan kalau lagi sipi nak jatuh..hehehe

    ReplyDelete
  3. pernah sekali dapat anak patung kat jusco b.indah jb...modal rm5....

    ReplyDelete
  4. boleh cuba lgi kak mia...geme je pun heheheh

    ReplyDelete
  5. game tu memang design untuk kutip duit...cuma buat jadi geram jer sebab sekali cuba tak berjaya...nak cuba lagi hahahaha... :D. RM5 for the sake of trying... no problem... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal wafa.... nak kena fokus betul2..

      Delete
  6. Tak pernah jumpa lagi benda alah nie... Macam menarik je... Huhu...

    ReplyDelete
  7. tringin nk main..tpi tkot addict..hehe..

    ReplyDelete
  8. hadiahnya semunya menarik..lain kali mesti dpt tu kak

    ReplyDelete
  9. tak salah mencuba..kalau dapat kira rezeki :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...yer la kalau dah cuba tu mmg x cukup sekali mesti nak lg... kena berhati2 bila melakukannya...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.