Google Pun Wish XXII Olympic Winter Games 2014

Friday, February 7, 2014

Google Pun Wish XXII Olympic Winter Games 2014

Wahhh.. tentu tak sabar kan.. Excited betul google ni. Siap ada icon untuk Winter Games. Kiranya macam wish untuk XXII Olympic Winter Games 2014 nanti. Kalau tak.. tentu Mia tak perasan.

Bagus juga ada icon macam ini. Senang nak tahu event apa yang akan dan sedang berlaku.

sweet.... happy winter games!

38 comments:

  1. bru noticed tadii masa buka google.. heheh

    ReplyDelete
  2. ye...google skrg dah makin advance...hihi

    ReplyDelete
  3. haah kan kak buka je google pagi tdi trus nmpk nie

    ReplyDelete
  4. ok jugak tu Mia perasan...yg linda ni dari tadi tgk tapi tak tahu pun yg tu psl olimpik...nasib lah Mia buat entry ni hihi..

    ReplyDelete
  5. yup..google memang rajin update any event or issue :)

    ReplyDelete
  6. Tadi buka google nampak juga warna warni, rupanya nak wish game ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. yup..pagi2 tadi bukak pc terkejut jugak..semalam tak ada rasanya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. deno pun perasan jugak pasal google ni tadi^^

    ReplyDelete
  9. Mmg betul.. kita pun update dgn info2 mcm tu..

    ReplyDelete
  10. senang tahu info semasa dunia lepas ni, tak perlu search..open google terus dapat info.. :-)

    ReplyDelete
  11. Belum mula musim XXII Olympic Winter Games 2014..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.