Intai Blog Sendiri

Saturday, February 8, 2014

Intai Blog Sendiri

Pernah tak... bila duduk diam-diam. Belek-belek handphone atau notebook... Lepas itu, cuba cari nama blog sendiri kat Google? Kiranya macam intai blog sendiri.

Mia suka bab-bab ni... mulalah buka handphone dan tengok apa yang keluar bila taip mialiana.



Hilang rasa stres bila tengok ni. Rasa puas bila berblog. Ada ikon tanda trademark blog ini lagi. Mia memang suka tengok. Scroll dari atas ke bawah. Cukuplah... blog, twitter, fanpage, instagram dan google+ terpapar di situ...

mood berangan sekejap...

39 comments:

  1. hehehe... best gak aktiviti ni kan mia... ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kak Mia...sama macam Diana jgk...klu line slow Diana akan google nama sendiri kat hp...sbb macam laju jgk kalau online kat hp dari laptop...tapi hp Diana tak leh update blog...huhu...

    ReplyDelete
  3. Ada buat.... Bila nampak nama blog tersengeh sesorg...heheee

    ReplyDelete
  4. oo ingatkan apalah maksudnya tadi.. haa sama.. zam pon suker buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde yang serius... aktiviti syok sendiri... intai blog sendiri... hihihi

      Delete
  5. Pernah buat mcm ni, terus rasa seram. I think Im too exposed to dunia alam maya. Rasa tak selamat bila terkeluar macam tu. Entah ler, lain orang lain rasanya.. Huhukk.

    ReplyDelete
  6. Kita try buat authorship tu tak jadi..sedih!!!

    ReplyDelete
  7. hahah samalah kak mia. tapi kengkadang saya takut juga kalau2 ada budak skola saya yg search nama blog saya. karang depa baca blog saya. maluuu xD

    ReplyDelete
  8. hehehe..Ada juga buat. Rasa kelakar pun ada.

    ReplyDelete
  9. ada gak google nama sendiri..macam lawak lak..glamer ke kalau wat gini ek....? haha

    ReplyDelete
  10. pernah je kak mia..nak tengok level blog sendiri kat mana..hihi

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...mmg terbaik la...:)

    ReplyDelete
  12. Sy pun kdg2 buat gtu.. Hehe.. Dok dlm google seacrh pun dh rasa happy.. Hehe

    ReplyDelete
  13. Pernah jugak kalau2 ada waktu terluang ;D

    ReplyDelete
  14. Aah ada kak mia..konon kon8n macam pengunjung..hehe..

    ReplyDelete
  15. terbaik kak.. idea yg baik ni, nnt nak try la intai blog sendiri.. :-)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.