Lagi 100 Nak Cecah 11K

Saturday, February 15, 2014

Lagi 100 Nak Cecah 11K


Wahhh... seronoknya. Apa tidaknya angka follower dah  genap 10,900. Lagi 100 follower akan jadikannya 11,000 atau 11K.


Tersenyum-senyum ni. Syukur sangat blog ini makin diminati dan ada pengunjung tetap. Terima kasih sudi support blog ini...

seronoknya berblog....

61 comments:

  1. sikit je lagi tu..mesti jap je dah cecah.. :)

    ReplyDelete
  2. wah, siapalah yang bertuah jadi follower 11k akak tu.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan tahniah Kak Mia..sentiasa sokong Kak Mia..

    ReplyDelete
  4. Satu pencapaian yang hebat Kak Mia. Tahniah!

    ReplyDelete
  5. tahniahh sis. kita bru nak menapak dalam dunia blog ni :)

    ReplyDelete
  6. Let's admit it... it worth the hard work and knowledge you have been sharing with people. No doubts popularity is IMPORTANT... Congratulations!

    -an honor to get to know you :D-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much wafa... nice knowing you too....

      Delete
  7. Tahniah Mia,,,,satu pencapaian yang membanggakan

    ReplyDelete
  8. Memang ramai peminat Mia! Tahniah...pencapaian yg sungguh membanggakan. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah mia...sy masih memperkenalkan blog ni kpd org ramai. nak dpt follower seorang sehari pun bkn main susah...

    ReplyDelete
  10. tahniah ! kita 4 bulan blogging pun baru 595 followers.
    terbaik ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... itu pun dah cukup hebat.. kiki...

      Delete
  11. wahh.. tahniahhh.. i jeles okeh.. hee.. tapi memang blogger mia layak punya follower yang banyak camtu pun.. suka blogger mia yang tak sombong ni.. sejak dari mula teman ber blogging hingga kini.. sentiasa humble je orangnya.. tahniah yea! nanti nak update jumlah follower dalam entri teman-->http://tengkubutang.blogspot.com/2013/09/blogger-paling-banyak-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya tenku butang... dah pernah terjah entri tu dulu... terbaik...

      Delete
  12. SALAM. TAHNIAH KAK MIA DAH RAMAI FOLLOWERS. JM ADA UPDATE DI ENTRY LEPAS TENTANG FOLLOWERS MORE 10K. > http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/more-10k-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jm... kak mia dah terjah entri tu...

      Delete
  13. tak lama lagi tu kak genapla tu..tahniah kak mia

    ReplyDelete
  14. ada hadiah x sape yg bertuah jadi follower ke-11K tu?? huhu..

    apapon tahniah.. dah beribu2 lemon dah follower beliau. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih haryz.... hadiah tu belum pasti lagi... hehehe

      Delete
  15. tahniah kak mia. ..

    sy ada buat contest. kalau sudi, jemput la join. hehe
    http://isyapurple.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

    ReplyDelete
  16. Wah...tahniah!!! Segala usaha blogging dah membuahkan hasil. Sikit aje lagi 11k.

    ReplyDelete
  17. suatu penghargaan dari pembaca ke pada owner blog..tahniah kak.. :-)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum mia...tahniah ramai dah follower mia...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.