Nak Pilih Satu Saja

Monday, February 17, 2014

Nak Pilih Satu Saja


Inilah dia... aktiviti Mia beberapa hari ini... asyik belek pakaian yang nak dibeli online. Dari banyak-banyak tinggal dua sahaja ini.



Kalau model yang pakai memanglah cantik sebab badan diorang ada shape. Kalau Mia ni... aishhh ... tak usah cakap lah kan.. tapi ada hati juga nak satu. Harap-harap ada saiz Mia. Nak yang atas ke... yang bawah... huhuhu

rambang sangat mata ini....


32 comments:

  1. pglmn yg sama masa nk shopping kat zalora.. rambang mata

    ReplyDelete
  2. atas akak sebab boleh mix n match dgn tudung bnyk warna =)

    ReplyDelete
  3. aisyah suke yg kedua tu..cute.. hehe.. 1st pun cute jugak~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...mmg cantik la..:)

    ReplyDelete
  5. wow....pilih dua..satu untuk Fuza k..hehe

    ReplyDelete
  6. bawah lain sikit..yg atas normal design..hehe..tapi harga makkk aihhh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan singgah malam Kak Mia...suka yang atas tu..cantik sangat...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Lya Singgah Menjenguk Sahabat ..
    Bila byk pilihan mmg jd RAMBANG MATA ...
    Tambah2 semua cantik2 dan hati bekenan lg la rambang di buatnyerr

    ReplyDelete
  9. kalau pandai pilih baju camanapun mmng kene je bila pakai

    ReplyDelete
  10. yang bawah tu cantik..fuhh ahrganya boleh tahan

    ReplyDelete
  11. woww..boleh tahan harga before diskaun tu...

    ReplyDelete
  12. Akak pun tengah servey brg kat zalora nie...semuanya menarik...

    ReplyDelete
  13. nak beli online baju siap tapi takut tak size kak..

    ReplyDelete
  14. yg atas tu cam cantik je :) mustard kaler..menyerlah kot :)

    ReplyDelete
  15. Yang atas tu cun kak :D warna dia lawa.. hehe...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.