Prestasi Protege Kedua Mialiana.com 4.2.2014

Tuesday, February 4, 2014

Prestasi Protege Kedua Mialiana.com 4.2.2014


Alhamdulillah.... protege kedua Mia, Farah kini sedang mengorak langkah untuk mencapai target Mia. Seorang ibu yang bekerjaya dengan kehadiran Ash baru-baru ini sudah tentu sibuk.

Walaubagaimanapun tetap ada peningkatan. Terkini sudah berada di bawah ranking 1000 Alexa Malaysia.

Sumber : SINI

Sweet kan... Tidak mengapa, boleh catch up slowly... Congratsss dear...

syukur sangat-sangat.... Mia punya pun maintain je sekarang ni...

48 comments:

  1. wahh tahniah protege kak mia memang hebat2

    ReplyDelete
  2. heeee terima kasih kak mia, baiklah kita akan berkerja keras untuk catch up setelah lama ditinggalkan...

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah..tahniah farah, juga tahniah kpd kak mia, kerana ramai anak didik akak berjaya... :-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...:)
    tahniah kak mia...tahniah untuk puan farah..hihi..

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat jadi protege kak Mia.. terbaiklah, ranking alexa.. macam neeza, langsung tak ada ranking dalam alexa di malaysia :( huhu, sedihnya.. ngee :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dear... jangan sedih2 ya... boleh tu nanti..

      Delete
  6. tahniah... semoga bertambah maju dan jayanya... :)

    ReplyDelete
  7. thanks to kak mia yang beri tunjuk ajar dan syabas pada farah yang semakin berjaya dan melonjak naik rankingnya :)

    ReplyDelete
  8. wahhh .. protege ...
    mentor ni kene bayar x?

    ReplyDelete
  9. good luck adik diva...gud luck buat Mialiana juga...

    ReplyDelete
  10. congrats fara... dia memang peramah n sweet...

    ReplyDelete
  11. Tahniah Farah... Sekarang dah 6 lebih kan..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...tahniah2 farah...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.