Terharunya Bila Dijadikan Idola

Monday, February 3, 2014

Terharunya Bila Dijadikan Idola


Betapa terharunya Mia bila baca emel ini. Betul-betul tersentuh. Apa tidaknya perkongsian kerjaya Mia sebagai Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29 di blog ini ingin dijadikan idola oleh pelajar berusia 15 tahun.


Terima kasih ya. Kak Mia izinkan. Belajar rajin-rajin ya Ain. Boleh ikuti tips belajar Kak Mia di label Study Matters. Good luck untuk PMR..

tersenyum... terasa dihargai...


62 comments:

  1. tahniah kak Mia :) kak Mia memang hebat, yus pun jadikan akak sebagai inspirasi dalam dunia blogging ni :)

    ReplyDelete
  2. Waahhh.. terbaik la akak.. bukan calang2 orang nak dapatkan title idola nie... :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak mia.. Itu yg meluahkan...mungkin ramai lagi diluar sana yg admire akak senyap2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. tu la.. yang senyap2 ni yang tak tahu... takpelah asalkan blog ini boleh manfaatkan readers apa salahnya.

      Delete
  4. wah2xx..tahniah kak mia...dah jadi idola ya,,:D

    ReplyDelete
  5. tahniah... jangan ingat jadi blogger ni buang masa ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih faiz... tu la ada yang ingat blog membuang masa tapi tak sedar yang blog ini lah yang meriahkan search engine hari-hari..

      Delete
  6. Wah...taniah...dah jadi idola pulak..moga dipermudahkan dan diperbanyakkan rezeki...Amin.x3

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. thanks ya ainim.. rasa tak percaya juga ni..

      Delete
  8. hebatlah. Saya tabik spring kat akak. Hehehe.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nasz.. kak mia ni biasa2 aje...

      Delete
  9. wah terbaiklah dan mmg layak dijadikan idola :)

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah kak mia..kdang2 blog ni bagus jugak kan..ley jadi idola kpd pembaca..timm pun nak jadi cam akak jugk ler..hehe..

    ReplyDelete
  11. Tak pasal-pasal sally pun rasa terharu..aigooo~ congrats akak! You deserve that!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh terharu sangat ni... thanks ya sally..

      Delete
  12. wah... best tu ka mia..all the best to adik ain..

    ReplyDelete
  13. kak mia memang terbaik..boleh dijadikan idola

    ReplyDelete
  14. alhamdulilah, pengalaman yg akak kongsikan kini berjaya menarik minat org lain...tahniah kak.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur.. ada faedahnya berblog ni. tq dear..

      Delete
  15. ramai jgk jadikan mia sbgi role-model dlm diam2. adik ni salah seorang je. keep it up mia

    ReplyDelete
  16. wahh.. suntikan smgt ni sis mia.. ^^ congrats sis

    ReplyDelete
  17. Tahniah ya..bila dah idola..tanggungjawab makin besarkan..so good luck to you!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiii.. memang besar tu... thanks ya raudzah..

      Delete
  18. benda baik biar semua org ikut kan? kita pun rasa best je... bukan senag nak jadi idola ni ...

    ReplyDelete
  19. Role model.. :). terbaik akak..

    http://pemudattbc.blogspot.com/2014/02/livemajlis-mawlid-akbar-ust-nizam-dan.html

    ReplyDelete
  20. Waaaa... Terharu betul dapat email cam ni.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.