Traffic Jammed Teruk Pagi Tadi

Tuesday, February 18, 2014

Traffic Jammed Teruk Pagi Tadi

Punyalah traffic jammed a.k.a trafik sesak macam nak apa... pagi tadi masa nak pergi kerja sampai tak tahu nak cilok mana... semua jalan betul-betul jammed. Bila tengok kat dalam Waze... merah je semua jalan.



Ini semua gara-gara pemasangan pintu gerbang di jalan utama Skudai-Johor Bahru berdekatan dengan pintu masuk Taman Impian Emas. Betul-betul menguji kesabaran... huhuhu... Mia keluar pukul 7.00 pagi pun sampai lambat... stres sekejap pagi-pagi...

bukan selalu....

20 comments:

  1. Kalau dok town mmg begitu ler realitinya...kalau kat melaka kawasan paling teruk jammednya jalan nak menghala ke banda hilir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tak jammed teruk... pagi tadi memang teruk betul.... huhuhu

      Delete
  2. Singgah sini untuk tengok perkembangan Kak Mia :)

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya taufiq.... rajin singgah sini...

      Delete
  3. Once a while it should be fun..he..he..Tak macam KL hari-hari..

    ReplyDelete
  4. biasa lah tu . kalau duduk dalam kereta , mau patah pinggang . ehehe

    ReplyDelete
  5. If pasal pbinaan jalan ni.. better buat sebelah malam.. kalo siang, wktu punck tuu.. xssuai.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...betul2 tu anak mama pun tersangkut dlm jammed pagi tadi...

    ReplyDelete
  7. Esok amik gambar besi gerbang yang dipasang sampai jemmm..

    ReplyDelete
  8. Jb dh mcm kl dh.. Setiap kali blik johor sesat...

    ReplyDelete
  9. macam tak sesuai je diorang buat time2 org nak gi keja

    ReplyDelete
  10. skarang semua orang dah mampu beli kereta. Student pun dah bawa kereta. Xmain lah naik bus. hehe

    ReplyDelete
  11. sabar kak.. nnt dpt darah tinggi pulak... rilex ok.. ;-)

    ReplyDelete
  12. mudah ade waze..tak terjebak dengan heavy traffic..hee

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.