Word Verification Love

Saturday, February 15, 2014

Word Verification Love

Ketika blogwalking awal pagi tadi, seperti biasa Mia akan tinggalkan komen kalau berkenan kat satu-satu entri itu. Rasanya kali pertama Mia terjumpa dengan word verification Love... Sweet sangat ini. Mentang-mentanglah semalam Hari Valentine...

Cuba tengok...


Sempat printscreen tu... sebab memang susah nak jumpa ni... Senangnya... 4 huruf yang sangat jelas. Kalau macam ni punya word verification, teramat seronoknya nak isi kotak verification ni...

Love is sweet..  (^_^)

44 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sabtu Kak Mia...sweet jer kita tengok,kalau yg jenis huruf itu yg payah sangat..

    ReplyDelete
  2. Kalau mudah sebegini, xle merungut... Jika tidak, terjegil biji mata nak kenal pasti huruf atau nombornya... :)

    ReplyDelete
  3. Ha..a..jmpe juga pg tadi... Mmg terus la teringat pe kuar perkataan tu kn.

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. Perasan jgk word vrfction nie time blogwalking.. Kreatif. :)

    ReplyDelete
  5. Klu slalu mcm tu kan mudah.. ni tak, klu komen guna hp lagi berpusing2 mata tengok word verification yg campur no. & huruf2 kecil & besar huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu tuan khir.. biasa nya memang berpinar2 mata nak tgk word tu.. bila dah 3@4 kali masuk word kene reject, mmg terus rosak mood nak BW.. ^_^

      Delete
  6. assalamualaikum mia....mmg cute nyer...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.