Wordless Wednesday 95

Wednesday, February 26, 2014

Wordless Wednesday 95


Dah jalan sejauh 100,000 km.

44 comments:

  1. kreta kak mia ke?ngam2 je 100000 tu...huhu

    ReplyDelete
  2. jauhnya perjalanan luasnya pemandangan :)

    ReplyDelete
  3. hi, u now in my bloglist :)

    http://walkstatic.blogspot.com/2014/02/tahniah-anda-tersenarai-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  4. Wah banyak berjasa kereta nie, apa yang penting servis mengikut jadual minyak enjin, minyak gear box, minyak brake, minyak power stering dan lain2 mengikut jadual.

    ReplyDelete
  5. Kebetulan...ada blogger nomi post meter kereta juga arini...
    http://adarnadzmie.blogspot.com/2014/02/rabu-tanpa-kata.html

    Salam Rabu Kak Mia, jom baca entri baru...
    APA ITU PLU CODES?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear.. terima kasih ya... mia terjah nanti..

      Delete
  6. sama la kita ww meter kereta... hihi kebetulan....

    salam kenal....:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah rabu...dah jauh perjalanan nampknya Kak Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana.... terima kasih ya..

      Delete
  8. wow.. cantik nombor..akak perasan pulak tu, kalau saya tgh drive, mmg tak perasan la nombor tu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang ni memang dah standby dan perasan siap2.. hehehe

      Delete
  9. Kena standby utk servis seterusnya terutama timing belt...

    ReplyDelete
  10. Spend utk tukar minyak hitam dan minyak gearbox...

    ReplyDelete
  11. Wahh.. nnti bila smpai 200,000km updatelah.. tengok berapa lama jarak bezanya dgn entri ni hehee.. :D

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...wah dah 100 ribu meter nyer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... bukan meter.. km tu... heheh

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.