Bebelan Di Tengah Malam - 11

Saturday, May 31, 2014

Bebelan Di Tengah Malam - 11



Minggu ini agak sibuk bagi Mia terutama dua tiga hari lepas yang agak menduga ketabahan diri. Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan pada beberapa hari yang lepas.

Kalau ada yang follow update kat blog ini, tentu tahu kan..

Mia nak minta maaf tak dapat nak berinteraksi dengan pengunjung blog ini berikutan Mia sekarang berada di Kuala Lumpur dan ada komitmen lain di sini. Dalam hati berkobar-kobar nak balas komen-komen di dalam entri-entri blog ini tetapi belum berkesempatan. 

Maafkan Mia ya jika Mia tak dapat blogwalking ke blog-blog anda. Jangan salah faham ya. Mia bukannya sombong. Mia on mobile di sini. Update blog guna handphone sepenuhnya. Entri pun biasa-biasa saja.

Apa-apa pun terima kasih sudi datang ke blog ini. (^_^)

aktiviti agak padat...

15 comments:

  1. tak ada masalahnya punya..bisa diatur tu!

    ReplyDelete
  2. Tak apa la kak. kami faham. Semoga Allah permudahkan segala urusan akak. Pentingkan mana yang lebih penting ok :D

    ReplyDelete
  3. No prob.Take your time and rest kak mia..ada masa kembali aktif..Take care :)

    ReplyDelete
  4. leeza pun sibuk juga. dh lama tak BW...
    all da best utk kak mia. moga kekal dlm ingatan perkenalan kita.

    ReplyDelete
  5. Moga dipermudahkan segala urusan. Zumal pun agak sibuk juga minggu nie :)

    ReplyDelete
  6. Biasa lah Mia. Ada masanya kita terlalu sibuk. Dahulukan yg lebih penting. Moga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  7. moga dimudahkan urusan kak mia.. biasa la tu kak mia.. tugas kita tak akan abis.. hari2 berbeza masalahnya... moga kak mia terus tabah..

    ReplyDelete
  8. Insya Allah.. Kami masih setia menanti.. =) Semoga dipermudahkan segalanya..

    Klik Sini

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.