image Ranking Alexa.com Semakin Meningkat - Mia Liana

Monday, 1 October 2012

# Blog Matters

Ranking Alexa.com Semakin Meningkat


Ranking Alexa.com Semakin Meningkat

Tiba masanya untuk melihat prestasi blog ini pada 1 Oktober 2012. Jom kita tengok.... zassss...

Alexa Traffic Rank - 133,632
Traffic Rank in Malaysia - 646
Sites Linking In - 555

Syukur... alhamdulillah. Ranking Alexa.com bagi blog ini semakin meningkat dari sehari ke sehari berikutan kunjungan trafik yang konsisten setiap hari. Berkat dari usaha update blog dan blogwalking setiap hari.

Terima kasih kepada semua yang sudi bertandang ke blog ini. Mia amat hargainya dan semoga anda semua dapat beroleh maklumat yang dikehendaki di sini. Juga berkongsi pandangan dan pendapat di ruang komen entri.

Kepada blogger baru yang teringin untuk check prestasi blog sendiri, sila klik SINI.

p/s: terasa seperti ingin mengalirkan air mata...

58 comments:

  1. Replies
    1. takpe... buat pelan2. kak mia pun dulu macam tu juga..

      Delete
  2. tahniah akk .. yana masih di awangan lg. heheh

    ReplyDelete
  3. tahniah, kak mia.. :)

    jauh lagi nak sampai sana~~

    ReplyDelete
  4. tahniah... rank alexa tu, semakin berkurang lagi elok, atau semakin byk angkanya elok.. haaaaaa leeza tak fhm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk Alexa ranking, semakin kurang makin elok.

      Delete
    2. leeza, semakin kecil ranking semakin bagus...

      Delete
    3. taliff... terima kasih ya sudi jawabkan bagi pihak mia dulu... heheh bz skit semalam.

      Delete
  5. hebat2...makinkurang makin elok la...ranking kan Leeza...hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniahhh!!! Moga sukses selaluuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya hanna... mia pun doakan moga sukses juga..

      Delete
  7. Replies
    1. ok lah tu.. pelan2 nanti makin kurang, bila dapat trafik yang konsisten setiap hari... ;)

      Delete
  8. congratz, kak mia.. skrg sy tgk dh 133,136 ^^

    ReplyDelete
  9. Tahniah sis. Momoy nyer bila check RA tak tahu blog momoy naik N/A. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis moy. ooo gitu, kena ada trafik setiap hari baru ada bacaannya.

      Delete
  10. mak aihh..da naik da..tahniah, berkat usha kak mia yg rajin update blog..hehe..kita jauh lg ketinggalan ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah zilla.. naik sedikit demi sedikit... alhamdulillah syukur...

      Delete
  11. Tahniah tu,semoga ranking cepat sampai ke bawah 100k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya thomas. memang itulah yang diharapkan..

      Delete
  12. tahniah kak mia..shida cuba nk ikut jejak lgkah..masih menapak kak tp alhamdllah pkai domain cepat dia trun..

    ReplyDelete