Entri Wordless Wednesday Yang Paling Popular

Thursday, May 8, 2014

Entri Wordless Wednesday Yang Paling Popular


Antara banyak-banyak entri wordless wednesday di blog ini yang sekarang dah sampai siri ke 121, entri yang ke 62 yang paling banyak views. Popular lah gitu kiranya. Klik SINI untuk ke entri ini.


Wah... bestnya. Ada lebih 6k pageviews. Diam tak diam, entri lama yang walaupun hanya ada satu gambar dengan beberapa perkataan mampu menjana trafik dengan sendirinya untuk blog ini. Majoritinya dari enjin carian. Alhamdulillah....

 jangan pandang ringan pada entri wordless wednesday...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

41 comments:

  1. selamat kawan
    visit my blog
    http://watch-streamingmovies.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni PW satu keperluan untuk kita2 terutama yg menggunakan telefon pintar ..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...memang terbaik la..;)

    ReplyDelete
  4. wah...hehe..lyeen dulu x faham konsep wordless ..hehehe:P

    ReplyDelete
  5. masih tak ada power bank.. sbb tak tau nak beli yg mana satu.. haha

    ReplyDelete
  6. mungkin nak cari power bank yang ori kot mia.. dah banyak jugak alise nampak orang review terselit watermark blog mia

    ReplyDelete
  7. perghhh.. tak disangka kan.. wordless punya entry pun boleh cecah 6k.. cayalahh

    ReplyDelete
  8. wahh ! xprnah lagi #wordless wednesday ~ hehe, tringin nk buat jugak t .. ~ hehe

    ReplyDelete
  9. shida pun baru tnya kak mia ritu hehe..last2 beli powerbank pineng huhuu..

    ReplyDelete
  10. terbaik la kak... teknik seo akak meletop... ^_^

    ReplyDelete
  11. Kene pandai main keywords kan... power bank tengah popular skang...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.