Kalau Tak Boleh Nak Buat Baik...

Thursday, May 15, 2014

Kalau Tak Boleh Nak Buat Baik...

Menarik pula gambar ini lantas terus nak update ke dalam blog. Perkongsian dari rakan facebook.

Kalau tak boleh nak buat baik,
jangan pula buat jahat...
sebab tak buat jahat tu pun,
kira dah cukup baik.


Mendalam maksudnya ni. Mia setuju sangat. Itulah yang sepatutnya.

 tentang jahat dan baik...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

38 comments:

  1. Hahaha..betul tu..jangan menyusahkan orang

    ReplyDelete
  2. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]

    Do not miss the chance to grab the prizes offered!
    Top Referral will take home the top prize Infinite album Last Romeo (official original album),
    Lucky Draw offers nine winners to win prizes such as MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder and prepaid reload!

    This giveaway runs for one month, from May 15 until June 15, 2014.
    Come and join now before its too late!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  3. klau nak buat jahat jugak, jgn menyusahkan orang lain! hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp... lebih elok takyah buat jahat langsung...

      Delete
  4. Dah nama manusia..buat baik takmo..buat jahat tak rase bersalah..tq untuk ingatan!

    Btw, jom join GA yang saya anjurkan..

    Klik sini : http://hanahafis.blogspot.com/2014/05/segmen-siapa-nak-cantik-dengan-give.html

    Hope u enjoy! ☺

    ReplyDelete
  5. so kenelah sentiasa dalam keadaan baik..berbuat baik, berbaik sangka :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia..betul tu x payah menyusahkan org lain..;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.