Seminar Liferay 6.2

Friday, May 9, 2014

Seminar Liferay 6.2


Pagi ini sehingga ke tengahari Mia menghadiri Seminar Liferay 6.2 di Impiana Hotel KLCC. Didedahkan dengan pembaharuan dan ciri-ciri terkini yang diperkenalkan dalam Liferay 6.2 iaitu UI / UX, Mobile, New Features in WCM, DM & Collaboration termasuklah cloud service, platform dan application. Tempohari Mia ada cerita kat SINI masa dapat emel jemputan.






Liferay... the leading open source portal for the enterprise.

Macam ni lah kalau di bidang ICT, sentiasa perlu update dengan perkembangan teknologi terkini supaya tidak ketinggalan...

 sesi menambah ilmu di dada...

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

27 comments:

  1. seronoknya seminar..yelah teknologi sentiasa berubah

    ReplyDelete
  2. selamat menuntut ilmu sis mia.. hehe ~ salam jumaat :)

    ReplyDelete
  3. Meneroka ilmu baru di hari Jumaat penghulu segala hari..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Bidang ICT paling cepat berkembang... Kalau zumal memang tak mampu mengejar perkembangannya :)

    ReplyDelete
  5. sis ada juga dapat jemputan event tapi melalui FB sekitar KL . ilmu kita mmg kena cari dan tuntut . barulah x ternganga bila org bercerita ... selamat berseminar mia .

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat Mia ...Selamat menuntut ilmu dan mencari terus mencari ilmu

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...selamat berseminar...:)

    ReplyDelete
  8. alamak..kurang pengetahuan pasal ni..yag penting ilmu baru untuk kak mia kan..

    ReplyDelete
  9. nyinggah lepas solat, kot ada cekodok kat sini

    ReplyDelete
  10. Blogwalking sini. Nak menang Kcolly ?

    Jemput join. Syarat mudah je.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
  11. selamat berseminar kak mia..dpt lagi ilmu baru kan

    ReplyDelete
  12. selamat menimba ilmu di seminar ni kak mia :)

    ReplyDelete
  13. bagus la tu.. nak tmbah sendiri entah bila..
    tapi kalau ada yg paksa inshaAllah hati pon suka..:)

    ReplyDelete
  14. Sjak jd ckgu ni,CN tak berapa follow bnda2 ni,huhu

    ReplyDelete
  15. Satu benda pun akk takpaham..hheee.... menuntut ilmu dunia tu sunat

    ReplyDelete
  16. Ohsem! banyak dapat ilmu... banyak boleh tingkatkan kemahiran ..:D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.