Beriani Time

Tuesday, June 10, 2014

Beriani Time



Tengahari tadi makan beriani daging kat tempat training ni. Terpegun sekejap dengan cara packaging yang begitu memukau hati ini. Bahagian dalamnya siap-siap ada partition untuk letak nasi beriani dan 3 jenis lauk. Maklumlah kita ni orang Johor, belum pernah jumpa lagi.

Beriani ni rasanya sedap. Siap ada senarai award lagi.

makan tak habis, banyak sangat...

25 comments:

  1. Jb jarang jumpa macam nie kan kak...hehehe...wah..beriani..sedapnya..

    ReplyDelete
  2. sedap ni beriani.. packaging menarik

    ReplyDelete
  3. meleleh jap kak.. lama x mkn beriani :P

    ReplyDelete
  4. teringin juga nak makan nasi beriani

    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  5. nampak menarik packaging dia kak..tak pernah lagi jumpe camni..selamat menjamu selera.

    ReplyDelete
  6. arggh suka beriani tapi dah lama tak makan..

    ReplyDelete
  7. lain daripada yg lain cara pembungkusan nasi tu :)

    ReplyDelete
  8. lum tengok lagi dalam kotak trus lapar...jap nak pergi cari nasi beriani kambing gak kat sini

    ReplyDelete
  9. Saya pernah beli nasi beriani packaging mcm ni jgk.. Fuza's Beriani Station.. Dekat Aeon Big BTHO..
    Sedap!

    ReplyDelete
  10. Wahh sdap tuu..lsms dah tak mkn beriank huhuhu..

    ReplyDelete
  11. fuh pekena nasi briani daging kambing best

    ReplyDelete
  12. Zumal pun minat beriani... Fuh terliur tengok :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...cantik bungkusannya...baru tengok ni..:)

    ReplyDelete
  14. Inovasi dr segi pembungkusan.
    Namapak lebih menarik

    ReplyDelete
  15. strategi menarik company ni punya pembungkusan... menarik perhatian orang..

    ReplyDelete
  16. terpegunnya dengan packagingnyer..cantik..saya pon 1st time tengok camni..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.