Cara Mengesan Jin Pada Kanak-Kanak

Thursday, June 5, 2014

Cara Mengesan Jin Pada Kanak-Kanak


Perkongsian dari facebook tentang cara bagaimana untuk mengesan jin pada kanak-kanak yang berusia di bawah umur 7 tahun. Bagusnya.

Jemput tengok..


Senang-senang boleh dicuba untuk kesan nanti. Manalah kita tahu kan kot-kot anak kita ini ada yang mendampinginya ke... Kalau betul ada gangguan, cepat-cepatlah dirawat. 

usaha dan doa..


19 comments:

  1. Perkongsian yang baik ni... boleh cuba ..

    ReplyDelete
  2. Info terbaik ni. Kene take note...

    Entri Terkini MINDAKABUR :
    Tuah dan Puteri
    Bila Tiba - Ungu

    ReplyDelete
  3. perkongsian yang bagus ni kak..ye lah kadang² tanpa disedari diganggu.

    ReplyDelete
  4. Nice sharing kak mia... Insha Allah... Nk try juga buat.. Slama ni dok buat rukyah aje...

    ReplyDelete
  5. Bagus perkongsian macam nie Mia... Thanks yer :)

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yg baik ni Mia..
    Yg ada anak kecil tu bolehlah cuba

    ReplyDelete
  7. apa yg sya tahu, mmg ada jin yg duduk brdamping dgn kanak2. dari bayi lg pun ada sebb jin tu suka dgn anak tu atas beberapa sebab. salah satu sebabnye name. tapi tak semua jin tu mendatangkn mudarat, just nak berkawan je. sebb tu ada kanak2 yg dok ckap sorang2. bila kita tanya, dia cakap ada kawan pdahal kita tak nampakpun sebb cuma dia je yg nampak.

    atas sebab tu, dia punya kelebihan spiritual. yg dipanggil 'mata ketiga'. wallahualam.

    ReplyDelete
  8. terima kasih.. satu perkongsian yg bagus...

    ReplyDelete
  9. boleh cuba utk anak2 saya nih..sb kdg2 diorg kerap nangis sampaikan ayahnya dok sebut "ada apa2 ke dlm rumah kita nih" hurmm

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...perkongsian yang baik ni..:)

    ReplyDelete
  11. Belum pernah buat..
    Boleh buat balik nnt ni

    ReplyDelete
  12. salam mia..info yg baik..mohon share @ blog sye yee..buat rujukan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.