Dinner Malam Tadi

Tuesday, June 10, 2014

Dinner Malam Tadi



Bersiaran dari Crystal Crown Hotel Petaling Jaya pagi ini. Nak buat laporan makan apa dinner / makan malam tadi. Tiba-tiba terasa macam wartawan pula.

Semalam lepas balik kursus hari pertama sebelah petang bergegas ke PIC Sedang a.k.a pejabat cawangan yang ada di MAEPS Serdang. Ala... yang tempat selalu buat event MAHA tu. Kiranya sesi touch down sekejap kat situ untuk dapatkan signature bos bagi beberapa dokumen. On the way balik sempat bungkus nasi paprik dan burger bakar. Tamaknya makan. Rasa macam lapar sangat, bila belajar tentang system or application development. Teruknya. Hehehehe ditambah lagi dengan mabuk belajar sempat beli asam kulit limau buat hilang mabuk.

Tak sempat nak snap gambar nasi paprik, dah selamat masuk dalam perut. Cuma sempat ambik gambar burger bakar je. Nampak sangat kelaparannya tu. Hihihihi...

Entri burger bakar sebelum ini, ada di SINI.

mood kursus...

23 comments:

  1. owh! tidak! teringinnya burger bakaq..timm xpenah mkn g pun..kesian kan,,huhu..

    ReplyDelete
  2. tu makan utk tambah berat tu bkn utk kenyang hehehe

    ReplyDelete
  3. bila lapar menguasai diri..hehe..sedapnya burger bakar tu

    ReplyDelete
  4. tiba2 terasa ada lelehan di bibir... alahai.. tak tahan tgk burger tu...

    ReplyDelete
  5. feveret saya tu burger bakar....tengah sakit gigi sekarang ni so tak leh makan huaaaaa huhu...

    ReplyDelete
  6. feveret saya tu burger bakar....tengah sakit gigi sekarang ni so tak leh makan huaaaaa huhu...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...memang sedap burger bakar ni...:)

    ReplyDelete
  8. tak pa makan selagi blh diterima perut.
    tahun ni ada MAHA tak kak..hihi

    ReplyDelete
  9. Tengok burger perut dah full pun rasa lapar balik... Hehe ;)

    ReplyDelete
  10. chesee leleh tu... perghh.. tak tahan...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.