Reasons Why People Talk Behind Your Back And Make Stories

Monday, June 9, 2014

Reasons Why People Talk Behind Your Back And Make Stories



Well... I really don't like these kind of people. The one who always talk behind our back and make stories. Really annoying. 
  1. When they can't reach your level
  2. When they don't have, what you have
  3. When they try to copy your lifestyle, but they cannot
 jealous also...

27 comments:

  1. tak boleh nak halang untuk orang berkata-kata tentang kita...yg penting kita tau apa yang kita buat tu kan...

    ReplyDelete
  2. mulut manusia, tak mampu kita nak tutup..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...betul tu mesti ada yg x puas hati jer.. tu yg jadi mcm ni...:)

    ReplyDelete
  4. betul. tapi sepatutnya berusaha lebih keras. bukan cakap belakang

    ReplyDelete
  5. ini semua orang yang dengki dan busuk hati kan..apepun kita jangan cakap belakang :)

    ReplyDelete
  6. owh sy hadapi situasi yg sama skrg, tp atas sebb perniagaan...biasalah ;p

    ReplyDelete
  7. betul sgt2 kak mia
    org yg cakap belakang mengenai kita, berita tu sampai kpd kita
    betapa sakitnya hati kita
    mungkin hilang respect kita pd mereka
    moga kita dijauhkan drpd mulut yg suka mengata

    ReplyDelete
  8. yeahhhh...that true kak mia..☺☺☺

    ReplyDelete
  9. Jadi bersyukur lah jika ada yg ckp2 psl kita...

    ReplyDelete
  10. orang yang pandai kata belakang2 ni jeles sebenarnye...

    ReplyDelete
  11. aisyah dh byk kali kene xD
    hal yang biasa.. kita just buat ignore je dgn dowang~
    hehe..

    ReplyDelete
  12. Orang yang suka sgt cakapo belakang ni sebenarnya dalam golongan yang tak reti nak HORMAT orang tak reti nak berkawan ngan orang ..Orang camni tak layak kita buat kawan sebenarnya ,,,Sebaik2nya takder kawan camni pon takper ..
    Biar jer org camtu asal kita tak begitu ..

    ReplyDelete
  13. Jenjalan kat blog yang comel / cantik / kacak ni. :D
    Nak ajak join segmen fiqa jugak. ^^

    1). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam Part #2 by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x3 - Doodle
    Peserta Random x7 - Doodle

    Segmen Tamat pada 11hb Jun tepat pukul 5 PM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM PART #2 BY FIQA NSZ

    2). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    Annyeong! >.<

    ReplyDelete
  14. huhuhu sme la kite pown xske org cakap2 blkang...lau xd ske ke ap ke bia ckp dpn2...lg respect...

    ReplyDelete
  15. I also don't like this kind of person...I hope I am not one of them

    ReplyDelete
  16. i agreed. But theres not enough for flibbertigibbet person.

    ReplyDelete
  17. jenis jeles..lg 1..hidup kita lg best dr hidup mereka..that y dorg jeles..hehe

    ReplyDelete
  18. Sebenarnya, mereka telah menghadiahkan pahala2 mereka kepada kita..

    ReplyDelete
  19. semoga allah permudahkan hidup pada orang yg talam dua muka ni...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.