Senarai Peserta Segmen 12 Jam Bloglist #9

Sunday, June 22, 2014

Senarai Peserta Segmen 12 Jam Bloglist #9


Senarai Peserta Segmen 12 Jam Bloglist #9 Mialiana.com

Segmen ini telah berlangsung pada 14 Jun 2014 bermula dari 11.00 pagi selama 12 jam sebagai pencarian 12 blog bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist Mia bagi bulan Julai dan Ogos 2014. Alhamdulillah, segmen ini mendapat sebanyak 52 penyertaan dari kalangan blogger. Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen simple dan singkat ini.

Senarai peserta telah pun Mia kemaskini di SINI. Sila maklumkan kepada Mia segera jika ada yang tidak tersenarai. Pemilihan akan dibuat pada 29 Jun 2014 melalui random.org dan keputusannya akan diumumkan pada 30 Jun 2014.

dah boleh mula blogwalking ni... jom...

14 comments:

  1. Boleh join laagi x kak mia? nak join ..hhuhu

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....tahniah buat semuanya...:)

    ReplyDelete
  3. All Teh Best U Olls ..Lya tak sempat nak join baru2 nie huhuhuhu......

    ReplyDelete
  4. hai mia! cx done for blogwalking to all contestants' blog! :) cx just want to inform you a few things about the link :) :-

    1. there is have two links that was not found after click which is link number 32 and 35
    2. link number 11 and 9 was the same link or am i wrong? :)

    okay, that's all. thanks a lot! :) happy me!! :) i am done blogwalking! yeah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... tq so much cx... nanti mia akan betulkan balik bila start blogwalking..

      Delete
  5. Tahniah kpd semua yg tersenarai. Harap2 dpt lah bw ke semua blog yg tersenarai.

    ReplyDelete
  6. terlepas...huhuhuhu..tahniah pd yg join..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.