Total Sites Linking In 1,015

Saturday, June 28, 2014

Total Sites Linking In 1,015


Sesekali bila belek Alexa, selain dari tengok Alexa Traffic Rank, elok jugalah tengok ada berapa sites yang link ke blog kita. Perlu juga ambil berat sikit pasal hal-hal blog ni.

Alhamdulilah, setakat ini sudah ada 1,015 sites yang link ke mialiana.com mengikut perkiraan Alexa. Kalau diikutkan sebenarnya mungkin ada banyak lagi tapi hanya jumlah itu sahaja yang masuk dalam perkiraan Alexa.

sumber : SINI

The "Sites Linking In" count shows the number of sites that Alexa found that link to this site

Nak tahu macam mana Alexa kira total sites linking in ini, boleh rujuk di SINI.

tidak mempengaruhi Alexa Traffic Rank..

18 comments:

  1. jumlah dah cecah 1k kira ban

    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi check..boleh la mencuba..

    ReplyDelete
  3. emm baru tau ttg site linking ni..kena explore la mc ni

    ReplyDelete
  4. Macam mane la nak dapatkan spai banyak macam tu, banyak nk kena belajar lagi ni.

    Entri terbaru saya dalam blog Harga Kereta Sewa

    ReplyDelete
  5. tak tahu pun sal ni. thanks sharing sis :D

    ReplyDelete
  6. hmm..nk try jugak check sites linking ni kt blog Aisyah.. nice sharing kak mia~ :D

    ReplyDelete
  7. banyak tu.. kalau nak tahu yang sebenar boleh tengok kat google webmaster tool

    ReplyDelete
  8. Owh... Cmtu ek... Thanks for info kak mia... Nk semak gak lah nnt..

    ReplyDelete
  9. emmm.. nak tanya eh? apa benda tu? mcm mana nk pakai?


    visit my blog ^_^

    ReplyDelete
  10. husna percaya mesti ada lagi yg tak tersenarai tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  11. terbaik ni..banyak link kan ke blog akak :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia....menarik boleh cuba juga...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.