Tukar Mode Easy Setting

Sunday, June 8, 2014

Tukar Mode Easy Setting

Nampak sangat kan... macam dah boring dengan paparan handphone Samsung Note 3 Mia sekarang ini. Jadi Mia tukar mode easy setting.



Nampak lebih simple dan tak serabut. Kalau tak.... sebelum ini banyak icon penuh macam serabut. Sebenarnya setting ini untuk pengguna baru smartphone. Tapi tidak mengapalah. Guna saja. Yang penting kita selesa.

mood simple...

19 comments:

  1. Simple je :) Taklah serabut kan? :) http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/the-liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  2. Takpe nampak Simple jer ..Ok jugak bila mata dah serabut baik ler buat yg simple2 jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang terbaik buat masa ini... hihihi

      Delete
  3. saya masih setia dengan handphone symbians haha..
    ada jugak terasa nak beli, tapi tunggu lah bila betul2 handphone sekarang ni nazak..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...simple dan senang mmg terbaik...:)

    ReplyDelete
  5. kekadang tu memang tukar ikut mood..bosan hadap benda yang sama kan :)

    ReplyDelete
  6. Akakpun guna mode yang sama. Memang simple je.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.