Wordless Wednesday 132

Wednesday, June 4, 2014

Wordless Wednesday 132


Handphone fanatic.

46 comments:

  1. ho ho ho, agak kerap terjadi...bila nak buat draf for the next day for blog...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia..hahahaa x pernah pulak..;)

    ReplyDelete
  3. nasib baik tak pernah macam nie.....hihi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tu dah sampai tahap tegar sangat tu... hehe

      Delete
  5. always happened to me aaand i'm a tablet user

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. tablet lagi la besar... sakit muka tu..

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe takpe leen... tak berat handphone tu..

      Delete
  7. banyak kali jadi kat sy...bkn phone tapi tablet yg berat jatuh atas muka...pergh sakit...

    ReplyDelete
  8. kalau la ipad atau tablet kene muka macam tu.. boleh tahan juga sakit nya.. ^_^

    ReplyDelete
  9. time bercintan cintun zman skolah dlu. nak2 nokia klasik yg boleh buat baling anjing tu, skali jatuh kat batang hidung peehh mengalir air mata. haha..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.