Banyak Nak Update Tapi...

Wednesday, September 24, 2014

Banyak Nak Update Tapi...



Sebenarnya kan... banyak cerita nak update kat blog tapi tu la... masa macam mencemburui Mia. Itu yang sempat update entri yang pendek-pendek aje.

Rindu nak menulis entri panjang. Serius sangat rindu.

masa itu emas..


Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Nak join, klik SINI.

16 comments:

  1. Sama la kak mia... Rindu kan... Huhu... Tapi sabar je la... Perlu utamakan mana yg perlu dan pnting dulu..

    ReplyDelete
  2. X pela kak nnt da ukur masa blh Pulun buat entri bebyk hhee

    ReplyDelete
  3. Sory kak bukan ukur tpi cukup masa hhee slalu trtypo

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...x pe...pelahan2 mia nanti ada masa la tu..;)

    ReplyDelete
  5. itulah kan..nak update takde masa..nak update takde idea..=__='

    ReplyDelete
  6. Samalah..time ada idea, tak de masa nak update

    ReplyDelete
  7. takpe kak, entry pendek2 pun saya suka baca...janji akak ada update entry je :)

    ReplyDelete
  8. sama la kita. tp displinkan diri.. setiap hari kena bw dan up 1 entry... uhuhuh.. dah la wekend tak tgk langsung blog ni.

    entry terkini...D.I.Y - Tempat pin tudung

    ReplyDelete
  9. entry pendek pon ttp ade yang datang singgah...

    ReplyDelete
  10. InsyAllah tetap singgah untuk baca dan BW...buat apa yang termampu Kak Mia...keinginan kita bnyak tapi masa mencemburi kita...

    ReplyDelete
  11. samalah hehehe.... semakin hampir pt3 semakin sunyi blog saya hehe...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.