Charge Powerbank Samsung Sampai Penuh

Tuesday, September 9, 2014

Charge Powerbank Samsung Sampai Penuh



Macam inilah keadaannya kalau nak outstation, charge powerbank Samsung Mia sampai penuh. Buat backup kecemasan bila bateri handphone Samsung Galaxy Note 3 Mia dah nak habis.

Ni dah nak penuh tak lama lagi. Bila bertukar hijau, tandanya dah penuhlah tu.

tak berani nak pakai powerbank jenis lain... huhuhu... takut tak original

20 comments:

  1. betul tu...power bank penting kalau nak travel mane2 kan

    ReplyDelete
  2. powerbank memang wajib! kalau tak, jenuh menggelabah cari port karan nak cas -_-

    ReplyDelete
  3. powerbank memang sentiasa dlm handbag..

    ReplyDelete
  4. Tahan lama power bank samsung original dari samsung authorised shop ini .. Memang berbaloi2

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Mia...Diana belum beli lagi powerbank....

    ReplyDelete
  6. Masih mencari powerbank yang elok dan berkualiti.. takut juga nak rembat beli sembarangan..


    ReplyDelete
  7. Acik pernah ada powerbank..tu pun kerajaan terengganu bagi hadiah tahun lepas..sekarang tak tahu ke mana. Berganti-ganti tangan yang guna..bila hilang semua tak mengaku.

    ReplyDelete
  8. Can try Xiaomi Mi Power Bank 10400 mAH. Best!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.