image Cubaan Update Blog 6 Entri Setiap Hari - Mia Liana

Thursday, 9 January 2014

# Blog Matters

Cubaan Update Blog 6 Entri Setiap Hari


Sebenarnya Mia sedang cuba untuk update blog 6 entri setiap hari. Dalam proses cubaan untuk bulan Januari 2014. Namun begitu, ada juga hari yang tidak dapat capai target Mia.

Nampak macam senang tapi sebenarnya susah nak cari idea untuk hasilkan 6 entri setiap hari. Mia sedang berusaha...

Kalau tak mampu, Mia akan kurangkan bilangan ini nanti...

testing... 1.. 2.. 3...

57 comments:

  1. 6 entri, banyak juga tu. Setakat ni saya mampu hanya 3 entri atau 4 sahaja paling banyak. Semoga berjaya ya.

    ReplyDelete
  2. waoooww!!!
    6? huhuhuh go kak mia go gogogo!!!

    ReplyDelete
  3. wahhh saya sehari pun kadang2 x tau nak update apa

    ReplyDelete
  4. saya plan 3 entry sehari pun tak terbuat...ekekke

    ReplyDelete
  5. 6 entri memang banyak tu... kena banyak berfikir dan cari idea
    good luck... semoga mia berjaya :D

    ReplyDelete
  6. Nanti ada masa ke nak blogwalking kat blog kawan kawan?

    ReplyDelete
  7. Assalammualakum... kak mia,

    betul en,abil cakap sempat ker kak mia visit kekawan nanti... pape moga kak mia sukses k...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... bila free akan bw juga nanti... tq ya..

      Delete
  8. Semoga berjaya buat apa yang diingin kan :D

    ReplyDelete
  9. Baguslah kak Mia ni, saya seminggu dua tiga kali je..kena usaha lebih kerap gak ni macam kak Mia..kan? :)

    ReplyDelete
  10. Huhh.. mmg terer tu. Semoga terus sukses.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  11. oh ho.. mama satu entri pun fening kak mia... semoga kak mia terus berjaya.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih ya hasniza.. boleh tu nanti, cubalah..

      Delete
  12. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat di sini Kak Mia...wahh...bestnya,semoga tercapai yer Kak Mia...

    ReplyDelete
  13. hope sukses MIA....6 entry berpeluh idea tu.......

    ReplyDelete
  14. hhu.. dulu sy mmp update 9 entry sehari... skrg dh x mmpu nk wat kot sbb masa terhad... tapi lebih satu entry juga la sehari..

    ReplyDelete
  15. pening juga nak adakan 6 entri sehari..

    ReplyDelete
  16. hehe fae 1 entri sehari. kalo rajin banyak entri fae up.

    ReplyDelete
  17. saya pling mampu buat setakat tahun lepas sehari 5 entri. tp tu pon mmg puas la memikior kak. hahaa. usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... hihi... kak mia tengah cuba pelan2 ni...

      Delete