Cuti Sekolah Dah Bermula

Friday, September 12, 2014

Cuti Sekolah Dah Bermula


Wah... cuti sekolah dah bermula hari ini, 12 hingga 20 September 2014. orang yang paling suka ialah Sofea. Seronoknya dia. Malam tadi dah mula buat kerja rumah dia pelan-pelan yang cikgu tadika beri. Banyak juga.

Katanya nanti senang nak jalan-jalan bila kerja rumah dah siap. Belum rancang nak bercuti ke mana. Rasanya balik kampung je.

mood family...


17 comments:

  1. Leh jalan jalan pusing Malaysia time cuti ni

    ReplyDelete
  2. budak2 la paling gembira .... mak pak pun suka jg jalan lengang yeay

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini. Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  4. Bagusnya sofe, tak postpone kerja.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Bgus buat awal-awal... Nnt tenang hati nk bercuti... Selamat bercuti sofea...

    ReplyDelete
  6. Wow...siapkan kerja sekolah dulu....baru boleh bercuti...sofea

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah rajin nyer sofea..bagus tu siapkn kerja sekolah dulu baru boleh berjln2...

    ReplyDelete
  8. My kids dun have school break but I declare own holiday for them. haha!

    ReplyDelete
  9. cn pun bercuti gak~ bestnyer jadi cikgu..hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.