image Design Dan Print Kad Pembanci - Mia Liana

Tuesday, September 2, 2014

# Work Matters

Design Dan Print Kad Pembanci


Inilah dia kerja yang Mia buat pagi tadi. Buat kad/pas pembanci. Mula-mula design kat Adobe Photoshop lepas itu transfer kan ke perisian eMedia Card Designer Professional Edition. Bila dah siap terus cetak guna Evolis Dualys card printer. Yang leceh bab setting untuk kad tu. Perlu perhatian lebih sedikit.



Alamak.. nampak pula muka Mia. Tema design kad ni ikut warna tudung Mia hari ini. Sumber idea tu... Kalau warna lain macam tak menarik.

Perasan tak kad yang kat bawah tu... dah siap... fiuhhh.... Yang penting design tu dah boleh terus print. Lepas ni tinggal tukar gambar dan nama untuk pembanci yang lain.

so sweet.. siap satu kerja..

14 comments: