image Tersenarai Dalam Ranking Alexa Singapore Dan Indonesia - Mia Liana

Thursday, 6 March 2014

# Blog Matters

Tersenarai Dalam Ranking Alexa Singapore Dan Indonesia


Alhamdulillah... blog ini ada tersenarai dalam ranking Alexa Singapore dan Indonesia. Walaupun angkanya beribu.. satu permulaan baru bagi Mia. Mia rasa bersyukur sangat. Bukan senang nak dapat macam ini.

Sumber : SINI

Seronok je tengok... ada tempek 3 bendera untuk 3 negara, Malaysia, Singapore dan Indonesia.

Terharu sangat ni. Terima kasih pada anda semua.... Rasa macam nak menangis pun ada juga. Satu penghargaan yang cukup bermakna buat Mia.

first time letak watermark yang Fizah design kat gambar guna handphone ni...

84 comments:

  1. bestnya sis...tahniah.... kejayaan besar tu..

    ReplyDelete
  2. kak mia, apa mksd dia yer bila tersenarai camtu..?
    sbb thn lps sy ada ghak tersenarai camni tp yg indon n mlysia je la... ada buat entry tp tulis psl tanya apa mksd dia..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksudnya blog kita ada pengunjung tetap dari negara yang tertera kat situ. kalau makin banyak trafik dari sana, makin kecillah angka ranking tu.

      ada perkongsian di blog kita yang dicari oleh mereka. tak perlu risau ya intan...

      Delete
  3. http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/03/traffic-ranking-indonesia-alexa.html

    ReplyDelete
  4. tahniah...dah jadi blog bertaraf antarabangsa ni...hehehe..3

    ReplyDelete
  5. waahhh cukup membanggakan..tahnia kak mia

    ReplyDelete
  6. Tahniah, satu pencapaian yang hebat. Moga menjadi inspirasi kepada kami semua.

    ReplyDelete
  7. fuhhh.. hebat kak mia ni.. tahniah kak

    ReplyDelete
  8. tahniah kak mia!! keep on blogging <3

    ReplyDelete
  9. Wahh.. tahniah Mia.. semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.. kak mia,

    Tahniah k.. dapat pengunjung daripada indonesia dan singapura...

    mselim3

    pls; Blog mselim3 ada jugak pengunjung daripada indonesia... nice sharing kak mia.

    ReplyDelete
  11. tahniah kak...sy tersenarai mlysia dan indon je..hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah..singapore tu kita belum pernah dapat lagi..In Shaa Allah one day...

    ReplyDelete
  13. Makin berkembang audien blog ni, tahniah.
    Jom pakat pasang widget waktu solat.

    ReplyDelete
  14. Tahniah. Semoga terus maju jaya dengan jayanya.

    ReplyDelete
  15. Wow... always one step ahead... Awesome Mia... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk... wafa... belum sampai lagi tahap tu... gerun dibuatnya...

      Delete
  16. tahniah mia... permulaan dan peningkatan yang pastinya sungguh bermakna :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak mia.. Kak mia memang terbaik!! ^__________^

    ReplyDelete
  18. Congratulations mia, reaching another milestone!

    ReplyDelete
    Replies
    1. another milestone.. that really need another journey..... thanks SD for dropping by..

      Delete
  19. tahniah kak mia...kak mia memang terbaik susahnya nak dpt tu

    ReplyDelete
  20. kak! congratulation!! sally pun rasa nak menangis...terharu ~ ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya sally... terharu sama2 dengan kak mia ni..

      Delete
  21. Congrats Kak Mia..blog kak mia makin mendapat tempat di hati pembaca :)

    ReplyDelete
  22. wahh..tahniah kak.. berjaya menembusi market singapura dan indonesia.. setaraf artis penyanyi akak nie.. hihihih.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... heheheh menyanyi juga... tapi menyanyi kat blog.... hehehe

      Delete
  23. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  24. tahniah.. kalau dah sampai luar dari malaysia, kira blog dah bertaraf antarabangsa la.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk.... tersedak ni... ngeri baca komen ni. tq ya pha is..

      Delete
  25. Woaahhh.. thniah sis mia. Salah satu dorongan ni ntuk beri yg tbaik kpd readers.. ^^

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Kak Mia...tahniah diucapkan atas pencapaian Kak Mia dalam dunia blogger ini...

    ReplyDelete