image Mia Dengan Broframestone - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 14 September 2013

# Community # From Me

Mia Dengan Broframestone



Wahhhh... sebenarnya Mia paling teruja kalau berjumpa dengan Bro Framestone. Apa tidaknya, full time blogger yang hebat ini, memang penuh dengan ilmu blogging dan pengalamannya cukup "kaw". Blogger yang cukup famous dengan peramahnya dan banyak dapat projek advertorial. Aduhai, paling Mia tidak boleh handle kalau dapat job blogger last minute, lepas itu nak siapkan last minute juga. Namun, Mia tidak pernah menghampakan kepercayaan yang diberikan kepada Mia. Semuanya akan berjaya Mia siapkan tepat pada masanya.

Bukan senang tau nak jadi full time blogger. Rajin betul Bro Framestone ini, sampai kita pun tak terlarat nak kejar dia. Mia ini hanyalah part time blogger, berblog untuk suka-suka bukannya untuk komersial sangat. Maklumlah, kita terikat dengan kerjaya sendiri dan keluarga. Tapi seronok bila ada blog ini, Mia dapat ramai kawan dan blog inilah terapi stress Mia.

Apa-apa pun nak ucapkan terima kasih kat Bro Framestone yang tidak pernah lupakan Mia kalau ada job blogger yang bersesuaian dengan jiwa Mia. Ingat juga dengan blogger Johor ini... Terharu sangat. (^_^)

memperkenalkan.... yang hujung itu isteri Bro Framestone....

56 comments:

  1. wah..blogger femes..tak pernah jumpe blogger femes kt luar..bile ade event jer..selalu ade kerja..T__T

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak Mia! mesti banyak dapat ilmu ni..:)

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya nampak.....tgh wat job apa tu ?

    ReplyDelete
  4. wah.. mesti banyak tips yang dipelajari dari beliau

    ReplyDelete
  5. Seronoknya kak mia dpt jumpa dgn bloger yg femes amos msti dpt byk tips dri beliau

    ReplyDelete
  6. wah femes la ehehe.sy pun suke2 je blog ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari suka2 lah.. boleh jadi komersial nanti.. harith...

      Delete
  7. Bestnya jadi full time blogger.. Family dpn mata je.hehe.. Salam kenal.. Dari blog sheila ^_^

    ReplyDelete
  8. wahh, kak mia bestnyaa lepas nii boleh laa belanja makan hihi :p

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. uikk heheheh bunda... ala.. mia biasa2 je ni... huhuhu

      Delete
    2. Mmg best dpt jumpa bro Framestone, byk tip dari dia....

      Delete
    3. ni pun mia korek rahsia dia lagi... hihihi

      Delete
  10. Replies
    1. alhamdulillah eraz... ada advertiser yang berkenan...

      Delete
  11. Wah tahniah ya mia, moga terus success ya.

    ReplyDelete
  12. Wa... jumpa blogger hebat, bertambah2 hebat Mia yg dah sememangnya hebat... Tahniah ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe kak ieta... segannya mia... thanks ya..

      Delete
  13. saya pun teringin nak jumpa broframestone..


    ps: jangan lupa untuk baca entri terkini saya di SINI

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje tu nanti...

      ps: telah dibalas kunjungannya...

      Delete
  14. As salam,

    1st time singgah ni.. =)

    Nampaknya, terbukti bro framestone mmg jejaka hot sekarang...ramah dan tak lokek berkongsi ilmunya...terbaiklah!

    salam perkenalan drp saya, hafizmohd.com =)

    ReplyDelete
  15. Salam..
    first time juga singgah di sini. Salam Perkenalan dari saya. hebat blog nih, PR3 tu... wow!
    btw, lepas nih bolehlah beri tunjuka ajar ya~
    saya pun ada di muar saja. manalah tahu ada rezeki, boleh kita jumpa-jumpa.. huhu~

    ReplyDelete