Perkongsian Dari Fanpage Premier Clinic (1)

Tuesday, September 23, 2014

Perkongsian Dari Fanpage Premier Clinic (1)


Di sini Mia tempekkan perkongsian dari Fanpage Premier Clinic tentang pengalaman Mia membuat rawatan kali pertama Fractional CO2 Laser Skin Resurfacing.

Jemput tengok..


Mia Liana is a well-known blogger from Johor Bahru. This mother of a 4 year old girl enjoys writing and sharing her experiences with her local blog followers. 


Mia was concerned about her uneven skin texture, mainly due to acne scars. On 12th August 2014, she travelled to our clinic all the way from Johor Bahru. After consultation with our aesthetic doctor, Dr Aarthi decided that Fractional CO2 laser is most suitable to help her skin condition.



Fractional CO2 laser will resurface her skin and minimize the appearance of acne scars and pores by creating micro-columns in the skin’s top layers. The effect will be lighten the skin and production of new collagen to make pores smaller. 



Fractional CO2 laser resurfacing is an excellent choice for treatment of acne scarring as it helps smoothen out uneven skin surfaces. There is a short period of downtime and minimal discomfort, making it a popular procedure amongst those who want to improve and to refine the skin texture.

Visit our website to know more about this revolutionary laser at




~Journey of Beauty~ Mia Liana Part 2.
"I can feel the #laser #beam hits on my #face gently but it wasn't painful # scars getting lighten and even skintone." said Mia Liana

Visit our website to know more about this revolutionary laser at
http://premier-clinic.com/site/fractional-co2-laser
http://www.mialiana.com/2014/08/fractional-co2-laser-skin-resurfing.html

nantikan kisah rawatan seterusnya ... iaitu yang kedua di blog ini...

16 comments:

  1. thniah k.mia..boleh jadi artis nnti ni..hehheh

    ReplyDelete
  2. Akak, nak tanye boleh.. mahal tak buat fractional ni? dulu pernah dgr pasal fraction laser ni, tapi mcm takot nak try, sebb org yg buat review tuh xbyk parut jerawat pon..kite nak tau, kalau parut jerawat yg macam berlubang boleh ke die baiki? akak lepas buat treatment duduk dlm rumah je ke? kalau kluar guna sunblock ke cmne?bhye tak kena matahari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kos fractional ni agak mahal tapi amat berbaloi dengan kesannya. ada pakej yang ditawarkan dan juga installment scheme. paling berkesan untuk menghilangkan apa2 jenis parut jerawat. lepas buat treatment sepatutnya duduk rumah. boleh nak kuar, tapi jangan suka2 dedah pada matahari atau swimming dalam tempoh 10 hari. sentiasa pakai sunblock walaupun dalam rumah. kena jaga betul-betul kulit yang baru terhasil selepas laser.

      Delete
    2. Rasa nak cubalah akak...kita dalam parut jerawat, dulu2 masa sekolah jerawat batu banyak... pastuh rajin tangan dok gntel2 jerawat tuh... sekarang, muka tak cantik, lobang2...hahahha sedih kite :D

      Delete
  3. Wow...Terbaiklah...kos rawatan sederhana tapi hasil luarbiasa.....2 minggu tak kena cahaya matahari....dah macam puteri lilin.

    ReplyDelete
  4. nanti boleh share pasal cost dia pulak..mesti ramai nak tahu :)

    ReplyDelete
  5. yang lain2 boleh la cuba... iolsss tolong baca je... muka ni jerawat malu nak singgah... haha

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.