Hurix's Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus

Tuesday, October 14, 2014

Hurix's Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus



Misi mencari ubat batuk bila balik dari kerja petang tadi. Beli kat farmasi. Tercari-cari Hurix's 600 FluCough tapi dah habis stok. Yang ada yang ini, Hurix's Sirap Ubat Batuk Gamat & Madu Plus. Tak apalah sama juga, ubat batuk. Cuma ada tambahan gamat dan madu.

Harap-harap cepat sembuhlah batuk ini. Berjangkit dari Sofea. Paling tak boleh tahan, gatal dan sakit tekak. Suara pun dah lain sikit.

first time nak minum jenis gamat dan madu... moga serasi.

17 comments:

  1. Salam singgah malam Kak Mia...semoga cepat sembuh yer Kak Mia...Diana pula terkena selesma...

    ReplyDelete
  2. Semoga sesuai dan cepat sembuh...aminx3 yarobil alamin

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...moga cepat sembuh yer...;)

    ReplyDelete
  4. moga cepat sembuh..ida selsema je.cian kt ank2 batuk dan selsema

    ReplyDelete
  5. blogwalking sni..minum air suam banyak-banyak..get well soon!

    ReplyDelete
  6. Anak akak makan ubat batuk ni la terus badan jadi bengkak2..alahan pulak..

    ReplyDelete
  7. minum air byk2 kak. harap akak cepat sembuh dri batuk.

    ReplyDelete
  8. gamat dan madu, elok jugak.. get well soon kak mia :)

    ReplyDelete
  9. La, akak tak sihat ke? Get well soon ye kak.. Harap ubat batuk tu serasilah nga akak..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  10. macam mana kak?kurang tak batuk tu?saya pernah minum jugak masa batuk dulu.tapi biasa je.now batuk lagi, tak minum pun ubat tu even ada je kat umah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... dah kurang sikit. lepas tu ambik suplemen vitamin c terus sembuh.

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.