Kerja Ad-Hoc Design

Wednesday, October 8, 2014

Kerja Ad-Hoc Design



Tiba-tiba kan.. hari ni kena buat design tak semena-mena. Sebenarnya kan.. hari ini nak siapkan setting emel kat server desknow, dah tahu caranya tapi leceh sikit. Perlu perhatian lebih dan tak boleh dikacau barulah boleh masuk 300 lebih akaun emel staf ke server baru tu. Lepas itu, ada juga kerja-kerja lain yang tidak begitu urgent. Hmmm...

Nampaknya tergendala sebab nak siapkan design untuk banner event 22 kaki x 8 kaki kat Pahang untuk RIPP pada Isnin depan.

Macam ni lah kalau duduk kat ICT.. tak boleh nak fokus buat kerja sendiri. Tetiba je ada ad-hoc. Tengah ambil mood nak buat design ni... adiosss..

walaupun  takde mood, kena buat juga seberapa segera..

17 comments:

  1. betul, mau tak mau memang kena buat jugak..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...betul tu mmg kena buat jugakan...:)

    ReplyDelete
  3. mana-mana bahagian pun sama jer mia.
    bila datang kerja adhoc memang menyakitkan...

    ReplyDelete
  4. Mmg x best kerja ad hoc.. Tmbh bab design.. Nk kena amik mood kn..

    ReplyDelete
  5. Nak tak nak mmg kne buat n siapkan before due even takde mood..sabar je la perah idea kan

    ReplyDelete
  6. Syarkat Printing banner tak ada designer ker ? Hahaha pelik....

    ReplyDelete
  7. Kna tabah la Kak..nak x nak trpksa juga buat kan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.