image Pengumuman Pemenang Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com - Mia Liana

Thursday, 21 March 2013

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Pengumuman Pemenang Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com



Mia telah pun menyemak semua entri penyertaan segmen ini. Seramai 176 peserta yang dapat membuat entri dengan lengkap. Senarai peserta segmen ada dalam entri SINI.

Maka, pemilihan telah dibuat dengan random.org secara jujur tanpa berat sebelah. Memang betul-betul bertuahlah 10 nombor yang naik ini.

Dengan ini Mia ingin mengumumkan 10 orang blogger yang menang ialah :












Tahniah kepada semua pemenang di atas. Diharap dapat memilih satu entri terbaik daripada blog masing-masing dan tinggalkan URL entri terbaik itu di dalam ruangan komen entri ini untuk di review di mialiana.com

Kepada yang tidak berjaya, diharap jangan berkecil hati. Sekurang-kurangnya dapat berblogwalking sambil berkenalan dan beramah mesra dengan blogger lain. Psssttt... mana tahu akan berjaya dalam segmen Mia seterusnya.

syukur segmen ini berjaya mendapat sambutan...

154 comments:

  1. alhamdulillah Kak Mia... terima kasih banyak2... rezeki kali ke-3 dengan Kak Mia ni... ^_^ maybe ini petanda kita betul2 kena berjumpa ni... pasal link tu... nanti malam Farah komen kat sini ye Kak Mia? heeee... sekarang tengah kerja...

    terima kasih sekali lagi...

    ReplyDelete
  2. wahhh, tahniah semua pemenang.... :D

    ReplyDelete
  3. Syukur alhamdulillah.. rezeki saya. terima kasih kak.

    ReplyDelete
  4. Yeayyyyyy tak menang! Tsk tskkk T_T *lap air mata* Haha, tahniah kpd pemenanggg!

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua pemenang ^__^V
    happy blogging ...

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua... masih blm ada rezeki lg. hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe yana.... mana tahu ada rezeki di segmen yang akan datang....

      Delete
  7. Assalamualaikum kak mia, taniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. buka web ni http://www.random.org

      pastu masukkan no paling kecil dan paling besar. kak mia punya 1 dan 176

      pastu klik pada generate. lepas tu akan kuar nombor mana yang kuar dibawahnya. kak mia tekan 10 kali sebab nak pilih 10 nombor. dan kemudia tengok kat senarai peserta nombor yang naik tu.

      Delete
    2. haah kak ieta.... nanti cubalah..

      Delete
  9. tahniah kat dorg semua..

    p/s: bru dpt on9..sobb

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenang.. random, tak mengenal sesiapa.. hanya yang bertuah saja yang dapat.. Tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp betul tu irwan... memang betul2 bertuah diorang ni...

      Delete
  11. tahniah kepada semua pemenang yg bertuah tu, pcl nk balas jejak korang nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya pcl.... jemput terjah blog mereka ya....

      Delete
  12. wa. taniah pada semua pemenang :)
    syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  13. tahniah semua yg menang :) nak blogwalking la koran2 yg menang tu.

    ReplyDelete
  14. alhamdulilalh..hikhik..terkezut nengok

    makasih kak mia :)

    jap nak godek entry lama..jap lg dtg lg

    ReplyDelete
  15. entry perasan terrr..baik..hihi

    http://umikasum.blogspot.com/2013/01/tips-menulis-entry-blog-versi-yumida.html

    ReplyDelete
  16. wuhuu,fest time manang!seronok^^
    thanks kak mia=)

    nie entry yg terbaik la kot,hehee;D

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/01/homemade-pore-strip.html

    ReplyDelete
  17. tahniah buat yg berjaya....... murah rezeki......

    ReplyDelete
  18. Tahniah untuk semua pemenang :) Yea betul tu Kak Mia, biarpun tak berjaya, sekurang-kurangnya kita jumpa ramai kawan dari segmen ni :)

    ReplyDelete
  19. siyesly?Alhamdullilah...thanks kak mia...
    pertama kali masuk segmen ni...Heee..^_^
    ni yg rase teruja nk join segmen-segmen lain pule..

    ReplyDelete
  20. maybe ini yg terbaik dr sy...
    setelah tugu smngt dibina,akhrnye dkcam oleh sglintir masyarakat...dan berharap tugu smngt akn sntse kekal dn kukuh..^_^
    http://chokollislover.blogspot.com/2013/03/mengkaji-bukan-mengeji.html

    ReplyDelete
  21. Alahai tak menang..hu hu.. Tahniah pada yg Bertuah...

    ReplyDelete
  22. Xde rezeki kita nk menang nmpknya.. Xpelah kena usaha lg nanti :)
    Tahniah semua yg menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita... tp berbaloi coz follower akak meningkat buat kali ke 2 dr penyertaan segmen yg Mia anjurkan. Thanks again Mia

      Delete
  23. wah, tahniah untuk mereka semua. chaiya la :D

    ReplyDelete
  24. ALHAMDUNILLAH,
    terima kasih ye..
    entry terbaik saya pon tidak berapa pasti..
    tapi saya pilih entry ini la ye...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2012/01/mukmin-sebagai-cermin-saudaranya.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum,
    Tahniah kepada semua peserta, hanya tuah kepada pemenang! Anda semua juga pemenang. Terima kasih kpd yang singgah ke Blog Relaks Minda...Sokongan anda semua amat saya hargai dan Syukur Alhamdulillah dgn rezeki dari Allah!
    Terima kasih Mia...penganjuran segmen yg berjaya dan lancar.
    Kepada semua peserta...jemputlah berkunjung ke Relaks Minda, satu2 blog untuk anda berehat seketika di alam siber...

    p/s: Entri pilihan akan saya beri kemudian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak kata ini pilihan terbaik, tidak juga...cuma ianya terbaik utk menggambarkan Blog Relaks Minda.

      http://relakssminda.blogspot.com/2013/01/keindahan-alam-semulajadisyurga-dunia.html

      Delete
    2. waalaikumussalam bin muhammad... sama2 ya. mia terima entri tu...

      Delete
  26. Tahniah kepada semua terutama 10 pemenang... sekarang nak tunggu 10 entry terbaik pula
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya.... mia akan review 10 entri terbaik selepas cukup semuanya...

      Delete
  27. terima kasih Mia. syukur alhamdulillah..

    entri terbaik dari ciklaili.com - http://www.ciklaili.com/2011/10/semakan-keputusan-peperiksaan-oleh-ibu.html

    * cikgu la katakan, entri yang dipilih pun khas dari cikgu Laili untuk ibu bapa/penjaga & pelajar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cik laili. ok... mia terima entri ni...

      Delete
    2. terima kasih ya kak ieta.... sudi interaksi dengan cik laili kat sini...

      Delete
    3. disebabkan SPM 2012 baru je diumumkan, mungkin entri ini berguna untuk lepasan SPM di luar sana. Mia bolehlah pilih yang mana satu lebih baik :)

      http://www.ciklaili.com/2013/03/semakan-syarat-kelayakan-program-ipta-i.html

      Delete
  28. tahniah pada semua pemenang...good luck...

    ReplyDelete
  29. Kak Mia saya x pasti sama ada ini entry yang terbaik atau tidak...tapi saya sertakan link yang ini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/blogging-101-apa-yang-mempengaruhi-gaya.html

    ReplyDelete
  30. tahniah buat semua yang menang... ^_^

    ReplyDelete
  31. Tahniah buat kak mia kerana mengajurkan segmen dan tahniah juga buat semua pemenang. ^____^

    ReplyDelete
  32. tahniah buat yang terpilih. tak da rezeki kali ni. mungkin lain kali dapat lagi.hehehe :)

    ReplyDelete
  33. tahniah kepada semua pemenang...skang tak sabar pulak nak tgk entri2 terbaik diorg...hehe

    ReplyDelete
  34. wa... tahniah kepada semua pemenang. Teruja nak belek n3 terbaik mereka semua. Thanks a lot Mia coz buat segmen ni. Berbaloi-baloi.... ecceh... mcm iklan celcom lak. hehe...

    ReplyDelete
  35. tak bertuah deno kali ni... btw, tahniah nuat para pemenang...!:)

    ReplyDelete
  36. Wahhh , tahniah buat mereka yang terpilih

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum . . .
    wahhh , alhamdulillah :)

    terima kasih kak Mia :)

    entry ape ek ? hehe .

    mun try entry nie laa . .
    http://www.munviolettaxious.com/2012/12/mak-kenapa-cepat-ek-masa-berjalan.html

    terima kasih yew kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam cik mun.. tahniah ya. ok. entri tu diterima...

      Delete
  38. Assalamualaikum :)

    aya datang bagi entri kononnya terbaiklah .. huhu
    aya ni baru ja berblogging.. so , xda lah yang terbaik sangat .. aya nak kasi entri ni lah .. supaya kita sama-sama boleh mendoakan sahabat kita nieh <3

    http://ismy-maryam.blogspot.com/2012/12/allah-telah-campakkan-kasih-aku.html

    -arya addin-

    ReplyDelete
  39. memang senang guna ni ye Mia...lets computer judge heeh

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum kak Mia, act Anis tak tahu nak letak URL mana satu sbb Anis jarang update entri. Anis selalu join segmen dan GA je. Anis just boleh bagi ini je http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/10-perangkap-syaitan_21.html

    Lagi satu , Anis mintak maaf sangat2 sbb lambat bagi URL entri.

    ReplyDelete