Spa Ratu Sehari Di Ampang Kuala Lumpur

Thursday, October 2, 2014

Spa Ratu Sehari Di Ampang Kuala Lumpur

Spa Ratu Sehari Di Ampang Kuala Lumpur
Aishah Radhiah Beauty & Spa

Aishah Radhiah Beauty & Spa menawarkan spa istimewa untuk ratu sehari di Ampang, Kuala Lumpur. Pakej ini sejajar dengan namanya, Ratu amatlah lengkap untuk rawatan sauna, massage, scrub, mask, bath dan facial. Semuanya dalam satu dengan harga yang sangat berbaloi dan murah iaitu RM300.


Betapa relaks dan tenangnya bila buat spa. Bukan untuk siapa, untuk diri sendiri juga. Tentu rasa penat dan letih bekerja setiap hari, apalah salahnya di hujung minggu kita rehatkan minda dan manjakan diri dengan spa. Rawatan spa boleh membantu memulihkannya.





Promosi untuk bulan Oktober 2014

Herbal SAUNA
+
Full body Peppermint cream MASSAGE
+
Full body chocolate SCRUB
+
Full body detox MASK
+
Milk and Aura Flower BATH
+
Deep cleansing gold FACIAL

Hanya dengan harga RM300.
Begitu berpatutan dan lebih nilai dengan rawatan spa ratu ini.


Spa ini sangat famous dengan rawatan yang berunsurkan coklat termasuklah facial coklat, scrub badan coklat, mask badan coklat dan mandi coklat. Semuanya serba coklat. Urutan badan menggunakan cream peppermint yang sangat melegakan. Kata orang, belum cuba belum tahu. Dah rasa, nak selalu. Apa kata selepas ini, kita manjakan diri dengan spa.

Jom kita ke Aishah Radhiah Beauty & Spa di cawangan Ampang, Kuala Lumpur. Lokasinya di shoplot kat ampang Point bertentangan dengan Hospital Ampang Puteri, betul-betul bersebelahan dengan kedai Al-Ihsan.










Pusat Kecantikan Aishah Radhiah Beauty & Spa
Cawangan Ampang
(Bertentangan Ampang Putri, Ampang Point)
No 60M, Jalan Mamanda 9,
Taman Dato' Ahmad Razali,
68000 Ampang, Selangor.


Untuk temujanji sila hubungi : 03 4251 0000 / 012 942 2798
Dibuka setiap hari dari 10.00 pagi sehingga 6.00 petang

 wanita dan spa...

15 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah bestnya nak pi SPA la...:)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau dapat ber spa..boleh tahan murah juga

    ReplyDelete
  3. Wah Terbaik !!! Sekali sekala kena buat SPA . harga pun menawan.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah sini Kak Mia...best ni sesekali masuk spa...tapi harganya tak mampu milik lah Kak Mia....hehe

    ReplyDelete
  5. huwaaa syioknyaaa... tak pernah tau berspa bagai ni...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.