Aiskrim Ceriakan Mood

Thursday, November 20, 2014

Aiskrim Ceriakan Mood



Mood dah semakin baik ni. Dah kayuh hampir ke darat. Nasib ada aiskrim penenang jiwa Mia. Terima kasih pada semua yang bagi moral support kat Mia dalam entri SINI.

Makan aiskrim Cornetto Royale... coklat gitu. Favourite Mia. Hilang segala masalah.

Apa-apa pun yang berlaku, kena teruskan dan tabah hadapi. Semangat ini yang susah nak ada dalam diri. Yeahhh...

dah pujuk hati... tak sedih dah.. (^_^)

25 comments:

  1. assalamualaikum mia...bagus mia dpt atasinya dgn mkn ais krim tu...sejuk sikit hati tu yer...;)

    ReplyDelete
  2. mmg aiskrim ngan wanita xdpt dipisahkan mcm wanita dan coklat
    tp aiskrim conetto ni xbape suka sgt..sbb bila mkn jadi mcm 2 3 macam hahaha
    mcm dahaga sgt compare mkn aiskrim mat kool hahahaha kbai

    ReplyDelete
  3. kak mia kuat orangnya:)
    asikrim dan coklat mmg tiada tandingan.

    ReplyDelete
  4. sedapnya mia... baru jamah cornetto mggu lepas hihi

    ReplyDelete
  5. bestnyaa asikrim. sini cuaca sejuk jee selalu. macam taksesuai makan aiskrim nih

    ReplyDelete
  6. Memang sodap.makan pulak time time panas nih..

    ReplyDelete
  7. belanja la satu...heheh. dapat time panas cenggini.. memang terbaik lahh!

    ReplyDelete
  8. aiskrim memang penenang jiwa mia.. lagi best sebab cornetto ni mahal kan.. senyum jek sambil telan..

    ReplyDelete
  9. wow...aiskrim...hadiah buat diri sendiri...

    ReplyDelete
  10. Woww!!! Cokolat nie berkhasiat untuk jantung...jika ambil sedikit lah.....kalau banyak tak elok untuk kesihatan

    ReplyDelete
  11. ala alal kak mia... ekin terliur la tengok ais krim.. aduhhh mcm orang mengidam dah ni....

    ReplyDelete
  12. cool down dulu dengan ais krim sedap ni kan..

    ReplyDelete
  13. makan aiskrim merupakan terapi menghilangkan sedey dan stress ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.